Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Μόνο αν τρελαθώ θα μιλήσω για τα προσωπικά μου!»

Φήμες την ήθελαν να είναι ερωτευμένη με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη απάντησε γιατί δε θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, τα δημοσιεύματα την ήθελαν να είναι ξανά ερωτευμένη με τον μουσικό της, Γιάννη Χριστοδουλόπουλο. 

Οι δυο τους συνεργάστηκαν όλο το καλοκαίρι, κάνοντας μια μεγάλη περιοδεία που ολοκληρώθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια επιστρέφει στο Anodos Live Stage από αύριο 1η Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή θα μας μαγεύει με τα τραγούδια της. Λίγο πριν την μεγάλη της πρεμιέρα παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και μεταξύ άλλων είπε:

«Η αγάπη σε σχέση με τον Γιάννη υπάρχει και προϋπήρχε. Την πρώτη μέρα που δουλέψαμε μαζί, μου χάρισε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Είναι ένας άνθρωπος που έχουμε δουλέψει και συνεργαστεί πάρα πολύ καλά. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, όσοι βρίσκονται στο κοντινό μου περιβάλλον είναι άνθρωποι που αγαπώ και με αγαπούν. Την τελευταία 7τια που συνεχώς δίνω συνεντεύξεις αυτό που αναρωτιέμαι είναι ότι από τη στιγμή που εγώ δεν απαντάω και δεν πρόκειται να απαντήσω ποτέ γιατί συνεχίζεται να γίνεται η ίδια ερώτηση. Δεν σκοπεύω ποτέ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, που αφορά τη ζωή μου. Σαφώς κατανοώ ότι μέσα από τη δημοσιότητα, μπορεί κάποια πράγματα να συμβαίνουν κάποια όντως ισχύουν, κάποια όμως δεν ισχύουν. Μόνο αν τρελαθώ και δεν έχω συνείδηση, θα μιλήσω γι’ αυτά».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top