«Ο θάνατος είναι το ωραιότερο συναίσθημα στη ζωή του ανθρώπου...»

Η... ιδιαίτερη άποψη πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού

Είναι πολύ ταλαντούχος και κατά καιρούς έχει απασχολήσει όχι μόνο με το ταλέντο αλλά και με τις δηλώσεις του.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Dot», ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για τις θρησκείες, ενώ εξέφρασε μία ιδιαίτερη άποψη για τον θάνατο!

«Το θέμα είναι πως η θρησκεία δε σε καλύπτει πάντα, γιατί σου δείχνει μονομερώς κάτι και έχω διαπιστώσει πως οι θρησκείες γενικότερα έχουν μια τάση κατακερματισμού. Η αλήθεια είναι πάνω από όλες τις θρησκείες και αυτή την αλήθεια ψάχνω στη ζωή μου», είπε αρχικά.

Παύλος Χαϊκάλης: «Έγινε χαμός που αδυνάτισα. Μου στέλνουν μηνύματα!»

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως κατά τη δική του άποψη ο θάνατος είναι το ωραιότερο συναίσθημα: «Βεβαίως και πιστεύω στον Θεό. Αν ψάξεις όλες τις θρησκείες θα δεις πως συγκλίνουν στο ίδιο ακριβώς πράγμα. Ο άνθρωπος φοβάται τον θάνατο ενώ ο θάνατος είναι το ωραιότερο συναίσθημα στη ζωή του ανθρώπου. Απλά δεν το ξέρει. Φεύγοντας ο άνθρωπος δεν πεθαίνει. Ο άνθρωπος νομίζει ότι πεθαίνει και σταματάνε τα πάντα, δεν πεθαίνει. Τίποτα δεν υπάρχει στο σύμπαν, το οποίο να είναι νεκρό. Απλώς συνεχίζει σε μια άλλη διάσταση».

Παύλος Χαϊκάλης: «Εγώ φταίω που χωρίσαμε με τη Μαρία»

Μάλιστα, έκανε γνωστό πως προσπάθησε να μάθει τι ήταν στην προηγούμενη του ζωή: «Έχω προσπαθήσει να μάθω με υπνωτισμό τι ήμουν στην προηγούμενη ζωή αλλά, για έναν περίεργο τρόπο, δεν μπορώ να δω. Ίσως γιατί δεν πρέπει να δω και να μάθω».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top