Παύλος Χαϊκάλης: «Εγώ φταίω που χωρίσαμε με τη Μαρία»

«Έχω κάνει τεράστια λάθη στην προσωπική μου ζωή»

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας για το διαζύγιό του, την απώλεια των κιλών του, ενώ έκανε και ερωτική εξομολόγηση στην πρώην σύζυγό του.

Παύλος Χαϊκάλης: Έχασε 23 κιλά!

Ο Παύλος Χαϊκάλης έμεινε μισός – Δείτε την αλλαγή στην εμφάνισή του

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και η Μαρία Λύκου μετά από έξι χρόνια σχέσης αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να παντρευτούν. Ο γάμος τους διήρκησε τρία χρόνια. Προσπάθησε αρκετές φορές να είναι και πάλι μαζί, αλλά δεν τα κατάφερε.

Παλαιότερη φωτογραφία με τον Παύλο Χαϊκάλη και τη Μαρία Λύκου στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Πολυτεχνίτης & Ερημοσπίτης»

«Έχω κάνει τεράστια λάθη στην προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος όταν λείπει η γυναίκα των ονείρων μου. Η Μαρία είναι μια γυναίκα που μου άλλαξε τη ζωή. Αυτή η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος, είναι αστέρι. Η Μαρία, μου άλλαξε ριζικά τη ζωή. Χωρίσαμε και το φταίξιμο είναι δικό μου. Μου έδινε φως στη ζωή μου κι εγώ σκοτάδια», είπε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι εμφανής, αφού έχει χάσει πάρα πολλά κιλά. Όπως είπε ο ίδιος, η απώλεια των κιλών του δεν οφείλεται στη στεναχώρια, αλλά με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να διεκδικήσει τον νέο του εαυτό.

Άραγε στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει το ενδεχόμενο ενός τέταρτου γάμου; «Η Μαρία έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη, που μόνο αυτή θα ξαναπαντρευόμουν. Αν η Μαρία θα είναι ευτυχισμένη σε μια σχέση, θα είμαι κι εγώ χαρούμενος. Η αλλαγή μου ως άνθρωπος είναι νίκη της Μαρίας».

Ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωσε πως είναι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό του, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι ποτέ δεν πρέπει να θεωρούμε τον άνθρωπό μας δεδομένο.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top