Νιάρχος - Zhukova: Το pre - wedding party στο χιονοδρομικό του Σεν Μόριτζ

Λίγο πριν τον χλιδάτο γάμο

Λίγους μόλις μήνες μετά τον «κλειστό» πολιτικό γάμο τους στο Παρίσι, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ο Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova ετοιμάζουν μια δεύτερη γαμήλια τελετή στο Σεν Μόριτζ.

Σταύρος Νιάρχος-Dasha Zhukova: Δεύτερος γάμος εκατομμυρίων στο Σεν Μόριτζ

Ο Σταύρος Νιάρχος και η πρώην σύζυγος του Roman Abramovich, Dasha Zhukova, παντρεύονται αυτό το σαββατοκύριακο με θρησκευτικό γάμο, ενώπιον 500 διάσημων καλεσμένων, διοργανώνοντας ένα τεράστιο γαμήλιο πάρτι.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε διεθνή ΜΜΕ, μεταξύ των celebrities καλεσμένων, το «παρών», πρόκειται να δώσουν η οικογένεια Beckham, η Gwyneth Paltrow, η σχεδιάστρια μόδας Diane von Furstenberg και το τοπ μόντελ, Karlie Kloss.

Ο 34χρονος Έλληνας δισεκατομμυριούχος και η 38χρονη καλλονή, προσγειώθηκαν την περασμένη Δευτέρα στο χειμερινό θέρετρο με ιδιωτικό αεροσκάφος, προκειμένου να διευθετήσουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους, που αναμένεται να είναι ο «γάμος της χρονιάς».

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη μέρα, στα χιονισμένα βουνά του Σεν Μόριτζ ξεκίνησε το pre-wedding party του ζευγαριού.

Με super διάθεση και φόντο τα κατάλευκα βουνά, το ζευγάρι διασκέδασε μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα. Από αυτό το party, φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει η αδερφή του γαμπρού, Ευγενία Νιάρχου, η οποία πόσταρε στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από το  party. Η ίδια μάλιστα, φαίνεται να διασκεδάζει μαζί με τον ηθοποιό Evangelo Bousis και τον σχεδιαστή μόδας Peter Dundas.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top