Ο πρίγκιπας Harry και η λέξη «φρόνιμος» συναντήθηκαν... πρόσφατα!

Για χρόνια είχε στην… τσίτα το Παλάτι του Μπάκινγχαμ

Πολύ πριν απασχολήσει τον Τύπο με τη σχέση και τον γάμο του με τη Meghan Markle, τον ερχομό του μικρού Archie και την πρόσφατη παραίτησή του από τα βασιλικά του αξιώματα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο πρίγκιπας Harry είχε γίνει πρωτοσέλιδο.

Σε ηλικία τριών ετών στην αγκαλιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη Μαγιόρκα της Ισπανίας /Φωτογραφία AP Images

Δεν αναφερόμαστε στη μικρή του ηλικία όπου τα βρετανικά tabloids τον ήθελαν να μην είναι γιος του πρίγκιπα Καρόλου, αλλά της Νταϊάνα με τον εραστή της James Hewitt. Άσχετα από αυτή τη φημολογία, ο μικρός πρίγκιπας ήταν ανέκαθεν επιρρεπής στις σκανταλιές, αφού είχε δώσει τα πρώτα δείγματα από την εφηβεία.

Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια

Πλέον με τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο έχει μία πολύ δυνατή σχέση /Φωτογραφία AP Images

Το 2002, ο ανήλικος ακόμα πρίγκιπας Χάρι στα 17 του είχε καταναλώσει αλκόολ, παρότι στη Βρετανία απαγορεύεται ρητά πριν τα 21. Μάλιστα είχε παραδεχτεί ότι έκανε χρήση μαριχουάνας, γεγονός που ανάγκασε τον πατέρα του Κάρολο να τον στείλει σε κέντρο αποτοξίνωσης

Meghan: Έφυγε νύχτα για Καναδά και άφησε τον Harry στο... στόμα του λύκου!

To 2012 οι γυναίκες ερωτεύθηκαν τον Ιπτάμενο & τζέντλεμαν πρίγκιπα Harry /Φωτογραφία AP Images

Η αποτοξίνωση δεν απέδωσε, αφού δύο χρόνια μετά, το 2004, ο 19χρονος πια πρίγκιπας Harry, τύφλα στο μεθύσι ξυλοφόρτωσε παπαράτσι έξω από μπαρ του Λονδίνου.

Σε ένα ακόμα... παράπτωμα το 2005, εμφανίζεται σε ένα αποκριάτικο πάρτι ντυμένος… Ναζί, δημιουργώντας σάλο με αυτή την ατυχέστατη επιλογή. Για ακόμη μία φορά το Παλάτι έπρεπε να απολογηθεί στο κοινό για αυτή του τη συμπεριφορά.

Το 2006 η γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ κι ο πατέρας τους ήλπιζαν ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στον βασιλικό στρατό θα «πήξει» το μυαλό του, κάτι που διέψευσε περίτρανα. Το βίντεο που κυκλοφόρησε από «γλέντι» με άλλους στρατιώτες, τον έδειχνε να κάνει ρατσιστικό «χιούμορ» εις βάρος συναδέλφου του από το Πακιστάν.

Το 2011 στον γάμο του αδερφού του πρίγκιπα William με την Pippa Middleton /Φωτογραφία AP Images

Εννοείται πως κατά καιρούς απασχόλησε τα Μέσα με την ερωτική του ζωή, αφού άλλαζε τις συνοδούς του σαν τα πουκάμισα, ενώ πριν «σκάσει» η σχέση με τη Markle, φημολογείτο ότι φλέρταρε έντονα την αδερφή της νύφη του Kate Middleton, Pippa Middleton. 

Ο Harry δεν πρωτοτύπησε - Άλλοι γαλαζοαίματοι που έχουν παραιτηθεί

Ο πρίγκιπας είναι γυμνός!

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην «καριέρα» του ήταν όταν το 2012 περιφερόταν στον παγκόσμιο Τύπο με αδαμιαία περιβολή. Ο «πονοκέφαλος» που είχε προκαλέσει αυτήν τη φορά στο παλάτι ήταν σε σχέση με το όργιο που συμμετείχε και τις γυμνές φωτογραφίες που η παρτενέρ του είχε πουλήσει στις εφημερίδες. 

Η Meghan Markle ήταν αυτή που τον έβγαλε από τη... αγορά και το Παλάτι! /Φωτογραφία AP Images

Ωστόσο, στα 35 του το προφίλ του «άτακτου» πρίγκιπα έχει αλλάξει εντελώς για χάρη της Meghan Markle. Βέβαια με αυτούς τους αριστοκράτες ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top