Οι διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μαμάδες το 2019

Η πρώτη τους ή δεύτερη... συνάντηση με τη μητρότητα!

Τα χαρμόσυνα νέα δεν έλειψαν και τη χρονιά που «φεύγει», αφού πολλές γνωστές κυρίες της σόουμπιζ κράτησαν στην αγκαλιά τους τα μωράκια τους.

Κατερίνα Παπουτσάκη, Τζένη Θεωνά, Φωτεινή Αθερίδου, Ελένη Χατζίδου, Βασιλική Μιλλούση, Πέννυ Μπαλτατζή, Ιωάννα Παππά και Τζένη Μπότση είναι μόνο μερικές από τις διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μαμάδες μέσα στο 2019.

Κατερίνα Παπουτσάκη
Για δεύτερη φορά μητέρα έγινε η Κατερίνα Παπουτσάκη στις αρχές Μάϊου, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Είναι το δεύτερο παιδάκι για την ηθοποιό και τον επιχειρηματία σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά μετά τον 5χρονο Μάξιμο.

Γέννησε η Κατερίνα Παπουτσάκη

Τζένη Θεωνά
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης από τις 06 Απριλίου, καθώς ήρθε στη ζωή το πρώτο τους μωρό. Η γλυκιά ηθοποιός και ο τραγουδιστής απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι!

Γέννησε η Τζένη Θεωνά - Η πρώτη εικόνα με το μωρό!

Ιωάννα Παππά
Η 42χρονη ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά την Παρασκευή 02 Αυγούστου, αποκτώντας έναν πανέμορφο γιο της με τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Πάντο. Ελπίζουμε να πάρει το ταλέντο της…

Baby Boom: Γέννησε η Ιωάννα Παππά!

Ελένη Χατζίδου
Ο παραολυμπιονίκης Ετεοκλής Παύλου έμελλε να είναι ο άντρας της ζωής της κι αυτός που θα την κάνει μητέρα. Από τις 02 Σεπτεμβρίου η τραγουδίστρια και ο αθλητής έχουν ξετρελαθεί με την κορούλα τους που επισφράγισε τον μεγάλο τους έρωτα!

Γέννησε η Ελένη Χατζίδου: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της

Φωτεινή Αθερίδου
Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η κόρη του γνωστού ηθοποιού Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή, στις 22 Σεπτεμβρίου. Με το αγοράκι που απέκτησε με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, έκανε τον Θοδωρή Αθερίδη παππού από τα… 54 του!

Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου - Μανούλα για πρώτη φορά!

Πέννυ Μπαλτατζή
Την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της βιώνει και η Πέννυ Μπαλτατζή, καθώς στις αρχές Οκτωβρίου γέννησε το καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Χρήστο Τζούτη.

Γέννησε η Πέννυ Μπαλτατζή - Να της ζήσει το μωράκι της!

Βασιλική Μιλλούση
Στον κόσμο έφερε το πρώτο της παιδί με τον Λευτέρη Πετρούνια, η Βασιλική Μιλλούση. Από τις 04 Νοεμβρίου το ζευγάρι των αθλητών είναι ξετρελαμένο το κοριτσάκι του. Σε λίγες ημέρες η πρωταθλήτρια του στίβου επέστρεψε στην παλιά της σιλουέτα.

Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας μόλις έγιναν γονείς!

Τζένη Μπότση
Μετά από πολλές προσπάθειες, στα η Τζένη Μπότση έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι καρπό του έρωτά της με τον Αλέξανδρο Μιχαλά στις 18 Νοεμβρίου. Η 47χρονη ηθοποιός είχε καταφέρει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τζένη Μπότση: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top