Γέννησε η Ελένη Χατζίδου: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της

Την ανέβασε η τραγουδίστρια μέσα από το μαιευτήριο

Γέννησε η Ελένη Χατζίδου ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. 

Η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτάς της με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, και το ανακοίνωσε μέσα από το Instagram.

Συγκεκριμένα, η Ελένη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης μέσα από το μαιευτήριο και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό το θαύμα… Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά και με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ’ αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ. Η ζωή μας πια έχει άλλο νόημα… Ετεοκλή σ’ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο Ευχαριστώ πολύ το προσωπικό του @iatriko.gr κ φυσικά τον γυναικολόγο μου Βασίλειο Τσιρώνη για αυτό το υπέροχο ταξίδι… #2/9/2019».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν λόγια Γι αυτό το θαύμα... Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά κ με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ❤️ Η ζωη μας πια έχει άλλο νόημα... @eteoklispavlou σ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο👨‍👩‍👧 Ευχαριστώ πολύ το προσωπικο του @iatriko.gr κ φυσικά τον γυναικολόγο μου Βασίλειο Τσιρώνη για αυτό το υπέροχο ταξίδι... #2/9/2019

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top