Baby Boom: Γέννησε η Ιωάννα Παππά!

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε το πρωί της Παρασκευής, η Ιωάννα Παππά!

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Πάντο.

10/10/2018: Το ζευγάρι - κουμπάροι στον γάμο της Λένας Παπαληγούρα και του Άκη Πάντου, ο οποίος είναι αδελφός του συντρόφου της ηθοποιού/ φωτογραφία NDP

Ο θεράπων ιατρός της Ιωάννα Παππά  κ. Περικλής Παπαχριστόδουλος επιβεβαίωσε ότι η μητέρα και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σούνιο 2019. Φωτό @anmabitrou_photography #portrait #view #blackandwhite #photography #summertime #sounio #greece #2019ς

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna_Pappa_official (@ioannapappa11) στις

Η 42χρονη ηθοποιός, λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό People μιλώντας για την προσδοκία της γέννας. «Εύχομαι να κυλήσουν όλα καλά, γιατί υπάρχει πάντα και ο αστάθμητος παράγοντας, τον οποίο δεν μπορείς να αποφύγεις. Σίγουρα τους τελευταίους μήνες βιώνω μια μοναδική εμπειρία».


Παράλληλα, είχε συμβουλεύσει τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μαμάδες ακόμα και μετά τα 40. «Μια γυναίκα στα 40 μπορεί άνετα να γίνει μητέρα! Καταρχάς, η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο που πλέον αντιμετωπίζονται σχεδόν τα πάντα. Επίσης, αν δεν μπορείς να μείνεις έγκυος με φυσικό τρόπο, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι να το προσπαθήσεις», είχε πει η Ιωάννα Παππά.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top