Σύντροφος Άννας Μαρίας: «Όταν είχαμε πρωτογνωριστεί ήμασταν στο ίδιο ύψος!»

Δείτε την πρώτη συνέντευξη του Τάσου Ιωαννίδη

Την πρώτη συνέντευξη του συντρόφου της Άννας Μαρίας Ηλιάδου, Τάσου Ιωαννίδη, που έγινε viral τη βραδιά του μεγάλο τελικού του GNTM, είδαμε το πρωί της Δευτέρας στη «Φωλιά των Κου Κου».

Ο νεαρός άντρας μίλησε στον Γιώργο Κρικοριάν για όλα, ακόμα και για τη διαφορά ύψους με το μοντέλο. «Χαίρομαι πάρα πολύ που κέρδισε η Άννα Μαρία» ήταν τα πρώτα του λόγια, με τον δημοσιογράφο να τονίζει πως κοιτάζει τη σύντροφό του και… λιώνει! «Πάντα… από την πρώτη στιγμή και για πάντα μου φαίνεται ότι θα γίνεται αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε.  

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Δείτε τι έγραψε η νικήτρια του GNTM στο Instagram!

Ο Τάσος μίλησε και τη δουλειά του αφού έχει επιχείρηση με συστήματα δόμησης, με την Άννα Μαρία να δηλώνει ότι τον βοηθάει αρκετές φορές στη δουλειά του.

«Η Άννα Μαρία αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου τα τελευταία τρία χρόνια» δήλωσε, ενώ είπε ότι έκλαιγε και στεναχωριόταν όταν την έβλεπε στην τηλεόραση. 

GNTM 2019: Οι πρώτες δηλώσεις της Κάτιας και της Άννας Μαρίας!

Μάλιστα, μίλησε και για το γεγονός ότι έγινε viral λόγω της διαφοράς ύψους με τη σύντροφό του! «Όταν είχαμε πρωτογνωριστεί με την Άννα Μαρία ήμασταν στο ίδιο ύψος!» είπε, λέγοντας πως βγαίνοντας από το GNTM είναι σαν να ψήλωσε ακόμα περισσότερο, παίρνοντας 2-3 πόντους!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top