Στο χειρουργείο η Ιωάννα Λίλη – Τι της συνέβη;

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram

Ένα πρόβλημα με την υγεία της αντιμετώπισε η Ιωάννα Λίλη που την οδήγησε στο χειρουργείο.

Ελληνίδα παρουσιάστρια μας έδειξε το κορμί της στο Instagram!

Η παρουσιάστρια έκανε την αποκάλυψη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες από το κρεβάτι του πόνου.

Η ίδια δεν προέβη σε περισσότερες λεπτομέρειες και το μόνο που έκανε είναι να ευχαριστήσει τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό που τη φρόντισαν.

 «Φίλοι μου Καλημέρα-Τίποτα ανησυχητικό χάρη στους Εξαιρετικούς γιατρούς και το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό-νοσηλευτές, για μια επέμβαση που έπρεπε να γίνει και την ανέβαλλα συνεχώς!! Σας Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φίλοι μου Καλημέρα-Τίποτα ανησυχητικό χάρη στους Εξαιρετικούς γιατρούς Δημητρακά Κωνσταντίνο και Παπαιωάννου Πρόδρομο (@drkdim & @dr.pro.papa ) και το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό-νοσηλευτές,για μια επέμβαση που έπρεπε να γίνει και την ανέβαλλα συνεχώς!! Σας Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!! #hellofriends #wishu #greatthursday #withamazing #doctors @drkdim @dr.pro.papa #nothing #worrying #everythingitsok #thankstothese #twodoctors @diavalkaniko_ae #timetorestnow #manykisses 🙏🙏🙏💯💯💯💯for the Doctors 😴😴😴for me now ❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🙋for my family and of course for -you-with all my love!!!!!

A post shared by Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top