Snik για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έρωτας είναι ένας ώμος να ακουμπήσεις»

Ο ράπερ είναι πολύ ερωτευμένος και το… λέει!

Ίσως είναι μια από τις πιο… αταίριαστες σχέσεις που είδαμε τελευταία, ωστόσο, φαίνεται πώς Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Lifo», ο πολυσυζητημένος ράπερ αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, δηλώνοντας πως είναι πολύ χαρούμενος

«Γεννήθηκα στην Αθήνα, στην Κηφισιά, και έζησα εκεί μέχρι τα 12. Τότε οι γονείς μου χώρισαν και μετακόμισα στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Βικτωρίας, επειδή ήθελα να μείνω με τη μητέρα μου. Η γειτονιά μου ήταν ο Άγιος Παντελεήμονας, ο Άγιος Παύλος, η Κυψέλη... Το κέντρο έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη μουσική μου. Έχω δει σκληρές εικόνες σε μικρή ηλικία που καθόρισαν τον τρόπο που μεγάλωσα. Όλα αυτά με ωρίμασαν, βέβαια, με έκαναν καλό άνθρωπο, κι ας με μεγάλωσαν πρόωρα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Μετά τη συγκατοίκηση έρχεται ο γάμος;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου!

Την ευτυχία τη βρίσκω στην ηρεμία. Μετά από μια κουραστική μέρα, ευτυχία είναι να κάτσεις στο σπίτι σου ήρεμος, με τους δικούς σου ανθρώπους, μακριά απ' όλο αυτό που ζεις στη δουλειά. Και είναι σημαντικό να έχεις σύντροφο που σε βοηθάει σε αυτό που κάνεις, όποιος έχει κάποιον που τον σαπορτάρει είναι δυνατός. Θέλεις έναν ώμο να ακουμπήσεις κάποια στιγμή, να πεις δυο-τρία πράγματα. Αυτό για μένα είναι έρωτας και αγάπη. Είμαι πολύ χαρούμενος με τα προσωπικά μου και είμαι πολύ καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Snik.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top