Γνωστός ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά επί σκηνής

Κατέληξε στο νοσοκομείο

θεατρική σκηνή

Σοβαρό ατύχημα επί σκηνής είχε ο Πέτρος Ξεκούκης, κατά τη διάρκεια προβών για την παράσταση «Η Παριζιάνα» που θα ανέβει στο θέατρο «Μπροντγουαίη».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο γνωστό ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον ρόλο του Δημήτρη Καλλυβωκά στη γνωστή ταινία, έπρεπε να αναπαραστήσει τη σκηνή, όπου ο ρόλος του πέφτει στον γκρεμό. Έπρεπε λοιπόν να πέσει ανάσκελα στο πίσω μέρος της σκηνής, όπου είχε τοποθετηθεή ένα στρώμα. 

Ο Πέτρος Ξεκούκης - φωτογραφία: NDP

Το στρώμα όμως μετακινήθηκε, με αποτέλεσμα ο Πέτρος Ξεκούκης, πέφτοντας να πέσει πάνω σε σίδερα και ξύλα της σκηνής και να χτυπήσει στο κεφάλι. 

Όλος ο θίασος έτρεξε να τον βοηθήσει, με τον ίδιο να παραπονιέται για έντονη ζαλάδα. Λίγο αργότερα αναχώρησε για το σπίτι του στα Μέγαρα, αλλά οι πόνοι στο κεφάλι έγιναν εντονότεροι και επικοινώνησε με έναν φίλο του γιατρό στο «Αττικό Νοσοκομείο», όπου και μεταφέρθηκε. 

Εκεί υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία και οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε εσωτερική αιμορραγία. Του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή για να υποχωρήσει το αιμάτωμα και σε δέκα μέρες θα επαναλάβει την αξονική. Όπως είπε μάλιστα ο ίδιος, δεν αποκλείεται να υποβληθεί και σε επέμβαση στο κεφάλι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top