Ούρλιαζε γυμνός στον δρόμο - Συνελήφθη ο ανιψιός της Μέγκαν Μαρκλ

Ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών

Δείτε τη συνάντηση της Μέγκαν με την Μπιγιονσέ σε πρεμιέρα στο Λονδίνο

Σοκ έχει προκαλέσει εδώ και λίγα 24ωρα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον 28χρονο ανιψιό της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας Ντούλι, να συλλαμβάνεται από αστυνομικούς στο Χόλιγουντ

Η σύλληψη έγινε έπειτα από καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα ότι άντρας περιφέρεται στους δρόμους «υπό την επήρεια ναρκωτικών» και με μία μικρή πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τη μέση του. Το βίντεο τον δείχνει γυμνό και να ουρλιάζει, καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον βάλουν στο πίσω μέρος του περιπολικού. Το οπτικό υλικό τραβήχτηκε από τουρίστα, ο οποίος δεν είχε ιδέα ότι μαγνητοσκοπεί τη σύλληψη συγγενή μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Στο βίντεο φαίνονται τέσσερις αστυνομικοί να σπρώχνουν τον Τόμας Ντούλι μέσα στο περιπολικό, ενώ εκείνος ουρλιάζει και φωνάζει απρεπείς λέξεις. Η μικρή πετσέτα που φορούσε φαίνεται να του έπεσε και ύστερα έμεινε γυμνός στον δρόμο. «Είναι τελείως γυμνός», ακούγεται να λέει ο τουρίστας που τραβάει το βίντεο.

Δημόσια εμφάνιση για τη Meghan Markle - Έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Meghan-Harry: Η τρυφερή φωτογραφία με το μωρό και η αναφορά στην Diana

Ο 28χρονος αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος. Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι είχαν αρχικά πλησιάσει τον Τόμας και εκείνος προσπάθησε να φύγει, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν.  Η αντίσταση κατά των αρχών είναι πλημμέλημα, ωστόσο σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο άντρας τραυμάτισε στο γόνατο έναν αστυνομικό, γεγονός που μετατρέπει την κατηγορία σε κακούργημα. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, η συμπεριφορά του Ντούλι μέσα στο περιπολικό χειροτέρεψε.

Δείτε το βίντεο της σύλληψης από το TMZ

Ο νεαρός άντρας στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τη Δευτέρα αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας εγγύηση 25.000 δολαρίων. 

Για την ιστορία ο Τόμας Ντούλι είναι ανιψιός της Μέγκαν Μαρκλ από τον ετεροθαλή αδερφό της, Τόμας Μαρκλ και μάλιστα, όταν η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν νεότερη, είχε αρκετά καλή σχέση μαζί του και πολλές φορές του έκανε baby-sitting.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top