Meghan-Harry: Η τρυφερή φωτογραφία με το μωρό και η αναφορά στην Diana

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας

Δείτε τις δηλώσεις του ζεύγους με το μωράκι τους αγκαλιά.

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, ο επίσημος λογαριασμός του πριγκιπικού ζεύγους ανήρτησε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία της Meghan Markle με το μωράκι της, γράφοντας:

 

«Αφιερώνουμε φόρο τιμής σε όλες τις μητέρες σήμερα - σε όσες πρόκειται να γίνουν μητέρες και σε εκείνες που είναι απούσες, αλλά θα μείνουν στη μνήμη για πάντα. Τιμούμε και γιορτάζουμε κάθε μια από εσάς.

Σήμερα είναι η Ημέρα της Μητέρας στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νότια Αφρική, την Κένυα, την Ιαπωνία και σε αρκετές χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Αυτή είναι η πρώτη μέρα της Μητέρας για τη Δούκισσα του Sussex».

Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο likes.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρίγκιπας Harry τιμά τη μνήμη της μητέρας του 

Εκτός από την αναφορά του στις μητέρες «που έχουν χαθεί» στην ανάρτησή του στο Instagram, ο πρίγκιπας Harry δεν σταματά να τιμά τη μνήμη της Diana με κάθε ευκαιρία. 

Στη σχετική ανακοίνωση για τον ερχομό στον κόσμο του νέου βασιλικού μωρού αναφέρεται, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, πως πρώτη ενημερώθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ. Όμως, παράλληλα, με την ενημέρωση του δούκα του Εδιμβούργου, του πρίγκιπα Κάρολου, της δούκισσας της Κορνουάλης και του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, το παλάτι μοιράστηκε το ευχάριστο νέο και με τα τρία αδέλφια της πριγκίπισσας Diana.  

Meghan-Harry: Με ποιον τρόπο τίμησαν την πριγκίπισσα Diana

Ο πρίγκιπας Harry είχε τιμήσει μάλιστα τη μητέρα του και στη γαμήλια τελετή, αφήνοντας μία θέση κενή δίπλα στον αδερφό του, πρίγκιπα William. 

Ήταν μόλις 12 ετών όταν έχασε τη μητέρα του στο τραγικό δυστύχημα και από τότε δεν σταματά να αποδεικνύει την ιδιαίτερη αγάπη που της έχει. 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top