Meghan-Harry: Με ποιον τρόπο τίμησαν την πριγκίπισσα Diana

Ποιοι ενημερώθηκαν πρώτοι για τη γέννηση του διαδόχου

Δείτε τη Meghan Markle νεογέννητη

Σε γιορτινή διάθεση κινείται από το μεσημέρι της Δευτέρας η βρετανική πρωτεύουσα, με την έλευση του νέου βασιλικού διαδόχου, κάρπο του έρωτα της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry.

Η Baby Sussex mania καλά κρατεί στη Μεγάλη Βρετανία /Φωτογραφία AP Images

Έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι για να γιορτάσουν τον ερχομό του έβδομου στη σειρά του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας. Ως είθισται από το 1837, στην είσοδο του παλατιού τοποθετήθηκε το καβαλέτο με την ανακοίνωση γέννησης του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ στην ανακοίνωση της γέννησης του μωρού τους τίμησαν και την αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Στη σχετική ανακοίνωση για τον ερχομό στον κόσμο του νέου βασιλικού μωρού αναφέρεται, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, πως πρώτη ενημερώθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ. Όμως, παράλληλα, με την ενημέρωση του δούκα του Εδιμβούργου, του πρίγκιπα Κάρολου, της δούκισσας της Κορνουάλης και του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, το παλάτι μοιράστηκε το ευχάριστο νέο και με τα τρία αδέλφια της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Τον κόμη Spencer, τη λαίδη Jane Fellowes και τη λαίδη Sarah McCorquodale που είναι θείοι του πρίγκιπα Harry.

Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα της Meghan Markle για τον εγγονό του!

Ο κόμης Spencer με τη σύζυγό του στον γάμο του Harry και της Meghan /Φωτογραφία AP Images

Ο πρίγκιπας Harry ήταν πολύ κοντά στη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana και έχει παραδεχθεί σε συνέντευξή του, πως ο ξαφνικός θάνατός της, στις 31 Αυγούστου του 1997, τον καταρράκωσε ψυχολογικά.

Στη γέννηση του πρίγκιπα Louis, τον Απρίλιο του 2018, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ενημέρωσαν: «Τη βασίλισσα, τον δούκα του Εδιμβούργου, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, την δούκισσα της Κορνουάλης, τον πρίγκιπα Harry και μέλη των δύο οικογενειών».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top