Αντιγόνη Ψυχράμη – Δημήτρης Μακαλιάς: Βάφτισαν τον γιο τους!

Και το όνομα αυτού... Χάρης

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή μέρα για την Αντιγόνη Ψυχράμη και τον Δημήτρη Μακαλιά, καθώς βάφτισαν τον γιο τους. Το ζευγάρι επέλεξε τη συγκεκριμένη μέρα για τη βάφτιση του μικρού, μιας που ήταν και τα  γενέθλιά του. Και το όνομα αυτού… Χάρης!

Το Μυστήριο τελέστηκε στην Αγία Παρασκευή Μαραθώνα σε στενό οικογενειακό κύκλο και το «παρών» έδωσαν ορισμένοι celebrities - φίλοι του ζευγαριού, ενώ εκεί βρισκόταν φυσικά, η κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου».

Η Μιμή Ντενίση, στης οποίας την παράσταση πρωταγωνιστεί το αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών, έκανε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός στέλνοντας τις ευχές της μέσα από τον της λογαριασμό της στο Instagram

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκε και η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με την Αντιγόνη Ψυχράμη και τον Δημήτρη Μακαλιά, ενώ ο σύζυγός της, Κρατερός Κατσούλης, έστειλε ευχές μέσω Instagram, καθώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο μυστήριο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.  Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και ηθοποιός είχε πρόβα με την παράσταση στην οποία λαμβάνει μέρος.


 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top