Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της Βανδή με τον Ντέμη και τα παιδιά τους

Βρίσκονται οικογενειακώς στο Πήλιο

Μία μεγάλη έκπληξη μας επιφύλασσε το απόγευμα της Τρίτης η Δέσποινα Βανδή, αφού για πρώτη φορά δημοσίευσε οικογενειακές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Πήλιο.

Ανάμεσα σε αυτές πόζαρε με τον αγαπημένο της σύζυγο, Ντέμη Νικολαϊδη, την κόρη τους, Μελίνα αλλά και τον γιο τους, Γιώργο, σε μία από τις σπάνιες φωτογραφίες του.

Τολμηρή η Δέσποινα Βανδή - Πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε με τρεις διάσημες... Μαρίες!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έτσι γεμίζουν οι ψυχές! Με αγάπη καλή διάθεση γέλιο τραγούδι ανεμελιά ήλιο θάλασσα και ιστορίες σε μια φιλόξενη αυλή κάτω από τα άστρα! @linaprintzou #forever @charalampopoulos_vasilis ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ @pella_mak @margaret_mitchell__ @skolix @mariabacodimou @maria_kavogianni_ @marialekaki.official @argiris_aggelou_official @karolos_porfiris @melina.nikolaidi @giorgios_nik @iromaneofficial αλλα πάνω από όλα @linaprintzou 🤣🤣🤣🤣 #summer2019 #pilio #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

«Έτσι γεμίζουν οι ψυχές! Με αγάπη καλή διάθεση γέλιο τραγούδι ανεμελιά ήλιο θάλασσα και ιστορίες σε μια φιλόξενη αυλή κάτω από τα άστρα!», έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή στις λεζάντες των φωτογραφιών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top