Καραμπέτη-Συσσοβίτης: Το πρώην ζευγάρι στην ίδια παράσταση!

Έχουν μία ζηλευτή φιλική σχέση

Παρότι η σχέση τους πριν από περίπου δύο δεκαετίες δεν είχε την καλύτερη κατάληξη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Αλέκος Συσσοβίτης ετοιμάζονται να μοιραστούν την ίδια θεατρική σκηνή.

Οι δυο τους πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσουν μαζί με ένα πλήθος ηθοποιών στο έργο «Lulu», που θα ανέβει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τον ερχόμενο θεατρικό χειμώνα.

Πρώην ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ μαζί σε θεατρική πρεμιέρα

Ο Αλέκος Συσσοβίτης και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είχαν παίξει στην ταινία «Ελεύθερη Κατάδυση» πριν από 24 χρόνια. Μάλιστα, ήταν η πρώτη κινηματογραφική δουλειά του τότε μοντέλου που το γύρισε στην υποκριτική, με τη βοήθεια της καταξιωμένης τότε πρωταγωνίστριας να τον βοηθάει πολύ σε αυτό του το βήμα. 

«Η πρώτη μου ταινία ήταν η Ελεύθερη Κατάδυση με συμπρωταγωνίστριες την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου. Εκεί γνωριστήκαμε με την Καρυοφυλλιά, ήμασταν ενάμιση χρόνο παρέα. Είναι η πρώτη γυναίκα που θα σηκώσει το τηλέφωνο να μου πει χρόνια πολλά κάθε φορά που έχω γενέθλια και με δακρύζει αυτό το πράγμα», είχε δηλώσει ο γοητευτικός ηθοποιός στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Η υπόθεση

Η Lulu, η γυναίκα με τα αναρίθμητα πρόσωπα: κορίτσι, πόρνη, άγγελος, διάβολος, μητέρα, σύζυγος, ερωμένη, πρωτόπλαστη, θεά και ό,τι άλλο μπορεί να διανοηθεί κανείς, είναι η ιδανική επιφάνεια για να προβάλλουν άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, κάθε πιθανή κι απίθανη φαντασίωσή τους για το απόλυτο αντικείμενο του πόθου τους. Κι εκείνη, με θαυμαστή διάθεση υπακοής, με απολαυστική δημιουργικότητα, θα τις πραγματώσει. Θα ενσαρκώσει τέλεια την όποια φαντασίωση. Μόνο που το κόστος για όποιον το ζητήσει, θα είναι λιγάκι ακριβό: θα πληρώσει με τη ζωή του. Και η Lulu, αθώα και ένοχη ταυτόχρονα, θα παρελάσει φαντασμαγορικά από τις ζωές όλων των ανθρώπων που θα βρει στον δρόμο της, ανεβάζοντας το επίπεδο αδρεναλίνης τους σε δυσθεώρητα ύψη, μέχρι τη στιγμή που όλοι θα υποκύψουν νομοτελειακά στο μοιραίο, συνταρακτικά αισθησιακό φινάλε τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top