Πρώην ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ μαζί σε θεατρική πρεμιέρα

Από ερωτευμένοι στενοί φίλοι Καραμπέτη-Συσσοβίτης!

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από όταν ήταν ένα από τα πιο «hot» ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Εκείνη ήταν στο απόγειο της καριέρας της κι εκείνος ένας νεαρός άντρας που περνούσε από το μόντελινγκ στην υποκριτική. Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Αλέκος Συσσοβίτης έζησαν έναν τεράστιο έρωτα, έστω κι αν αυτός δεν είχε μεγάλη διάρκεια.

17 χρόνια μετά – Δείτε το διάσημο ζευγάρι από το «Είσαι το ταίρι μου»

Γεωργούλης–Συσσοβίτης: Η φωτογραφία 17 χρόνια μετά το «Είσαι το ταίρι μου»!

Από την ταινία «Ελεύθερη Κατάδυση» του 1995

Από τότε έχουν κρατήσει μία στενή φιλική σχέση. Όπως είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός σε συνέντευξή του τον περασμένο χειμώνα στη Ναταλία Γερμανού και στο «Καλύτερα Δε γίνεται»: «Η πρώτη μου ταινία ήταν η Ελεύθερη Κατάδυση με συμπρωταγωνίστριες την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου. Εκεί γνωριστήκαμε με την Καρυοφυλλιά, ήμασταν ενάμιση χρόνο παρέα. Είναι η πρώτη γυναίκα που θα σηκώσει το τηλέφωνο να μου πει χρόνια πολλά κάθε φορά που έχω γενέθλια και με δακρύζει αυτό το πράγμα».

Ο Αλέκος Συσσυβίτης με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τον ηθοποιό/σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Έτσι, δεν μας έκανε εντύπωση που το πρώην ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί τόσα χρόνια μετά στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Κύκλος του Έρωτα» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το βράδυ της Πέμπτης.

Η ηθοποιός είναι στενή φίλη και με τον Κώστα Φαλελάκη, τον σύντροφο του αείμνηστου Μηνά Χατζησάββα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Άλλωστε είναι ξεκάθαρο πως και ο δικός τους έρωτας έκανε τον δικό του κύκλο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top