Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι λέει ο δικηγόρος του για την απάτη στο διαδίκτυο

Όλο και περισσότεροι celebrities πέφτουν θύμα της συγκεκριμένης απάτης

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης πριν μερικές μέρες. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε μέσα από το προφίλ στο Instagram, ότι είδε το όνομά του σε διαφήμιση για επενδύσεις «Bitcoin». 

«Είναι αλητεία!»: Το δημόσιο ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο ίδιος ανήρτησε στο Instagram τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να προτρέπει τον κόσμο να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα, ενώ χαρακτηριστικό αποτελεί και το γεγονός ότι εκείνοι που δημιούργησαν τη συγκεκριμένη είδηση, επικαλέστηκαν μία υποτιθέμενη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αρναούτογλου στον Γιώργο Παπαδάκη για το θέμα αυτό. Φυσικά, η συνέντευξη αυτή  δεν υπήρξε ποτέ. 

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του Γρηγόρη Αρναούτογλου,  Απόστολος Λύτρας ξεκαθάρισε τη θέση του πελάτη του: «Εδώ και δυο μέρες έχουν κυκλοφορήσει και αναπαραχθεί στο Διαδίκτυο δημοσιεύσεις αναφερόμενες σε δήθεν επένδυση του κ. Γρηγόρη Αρναούτογλου σε κρυπτονόμισμα, το οποίο τού έχει δήθεν αποφέρει μεγάλα κέρδη. Ο κ. Αρναούτογλου διαψεύδει πλήρως το περιεχόμενο των ανωτέρων δημοσιευμάτων τα οποία είναι απόλυτα αναληθή και μόνο σκοπό είχαν μέσω της διασποράς ψευδών πληροφοριών και της εκμετάλλευσης της δημοσιότητάς του, να παραπλανήσουν το κοινό. Για το γεγονός αυτό έχουμε ήδη ενημερώσει τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ενώ άμεσα ο κ. Αρναούτογλου θα κινηθεί νομικά σε βάρος παντός υπευθύνου που εκμεταλλεύθηκε εν αγνοία του το όνομά του».

Τελευταία, όλο και περισσότεροι επώνυμοι πέφτουν θύμα της συγκεκριμένης διαδικτυακής απάτης που τους δείχνει να έχουν επενδύσει στο γνωστό κρυπτονόμισμα bitcon και να μεγαλώνουν τις περιουσίες τους
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top