Πετρουτσέλι - Γούτος: Νέες φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης τους

Η παρουσιάστρια δεν άφηνε στιγμή από την αγκαλιά της το αγγελούδι της

Όσα είχε πει η Φλορίντα Πετρουτσέλι για τον θάνατο του πατέρα της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος, βάφτισαν το περασμένο Σάββατο την κόρη τους στον ιερό ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Πόρτο Χέλι. Την ημέρα αυτή, 20 Ιουλίου, η μικρή είχε τα πρώτα της γενέθλια! 

Σύμφωνα μάλιστα, με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Μπούσιου για το περιοδικό «YouWeekly», στις 20 Ιουλίου είναι και τα γενέθλια του γνωστού επιχειρηματία! Πολλές γιορτές μαζί για την οικογένεια!

Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Μαρία από τις δύο γιαγιάδες της, αλλά θα τη φωνάζουν Μαίρη, όπως και τη μητέρα του επιχειρηματία, Άρη Γούτου, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η Ελληνοϊταλίδα παρουσιάστρια μένουν πιστοί στις ελληνικές παραδόσεις.

Η μικρή, βέβαια, αρχικά βίωσε την τελετή με κλάματα αλλά στη συνέχεια αισθάνθηκε ασφάλεια και αφέθηκε στα χέρια των νονών της της Δήμητρας Καλδή, που είναι επιστήθια φίλη της παρουσιάστρια και του Ανδρέα Δρακάτου, επίσης κολλητού φίλου του Άρη Γούτου.

Στο μυστήριο παρευρέθηκε και η μητέρα της Φλορίντα, η οποία ταξίδεψε από την Ιταλία για να βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της και της εγγονής της την πολύ σημαντική αυτή ημέρα.

Η παρουσιάστρια ήταν πολύ συγκινημένη και δεν άφηνε στιγμή από την αγκαλιά της το αγγελούδι της, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top