Οι Beckhams μας δείχνουν τον κήπο του σπιτιού τους!

Η Victoria μοιράστηκε φωτογραφία με το σκυλάκι τους

Είναι γνωστό, πως η οικογένεια του David και της Victoria Beckham ζει μια έντονη καθημερινότητα, αλλά φροντίζει να απολαμβάνει και την ηρεμία του εγγλέζικου lifestyle!

Χθες, η Victoria Beckham, εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό - σπάνιο για την χώρα της- και μοιράστηκε με τους φαν της στο Instagram ένα story, που έδειχνε τον σκύλο της οικογένειας να έχει στο στόμα του μια κουβέρτα και να κάνει βόλτα στον κήπο.

«Η Fig είναι ακόμα μωρό με την κουβερτούλα της!» έγραψε η σχεδιάστρια ρούχων, και μας έδωσε, έτσι, μια κλεφτή ματιά από τον καταπράσινο κήπο του σπιτιού της. 

Στο βάθος, φαινόταν μια γλάστρα με μικρά λευκά λουλούδια και ένα vintage τραπέζι με μια άσπρη καρέκλα.

Σε παλαιότερες αναρτήσεις της, η οικογένεια Beckham μας έχει δείξει πως έχει επίσης μια υπέροχη πισίνα, αλλά και μια αυτοσχέδια σκηνή για να παίζουν τα τέσσερα παιδιά. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Truly the best daddy in the world x we love u so much x kisses @davidbeckham x

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

 

Το εξοχικό της διάσημης οικογένειας στην περιοχή Cotswolds έχει ακόμα πιο εντυπωσιακό εξωτερικό χώρο. Ο David Beckham, μάλιστα, έχει αποκαλύψει πως  επένδυσε φέτος σε μια πολυτελή εξωτερική σάουνα για τον κήπο, η οποία χωράει έξι άτομα.

Ο ποδοσφαιριστής με την πρώην τραγουδίστρια και τα τέσσερα παιδιά τους, κάνουν συχνές αποδράσεις στο εξοχικό τους για να χαλαρώσουν, αλλά λατρεύουν και το σπίτι τους, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top