Οικονομάκου: Εντυπωσιακή στις βασιλικές ιπποδρομίες της Αγγλίας

Με εντυπωσιακό κίτρινο καπέλο!

Η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε καλοκαιρινές φωτογραφίες σε κάποιο από τα πανέμορφα ελληνικά νησιά, όμως, αυτό το σαββατοκύριακο, η ηθοποιός μας εξέπληξε με το μέρος που επισκέφτηκε!

Η Αθηνά Οικονομάκου προτίμησε αυτές τις μέρες να επισκεφτεί το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς ήταν καλεσμένη γνωστής μάρκας ρολογιών στις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ! Μαζί της ήταν και η γνωστή σχεδιάστρια, Χριστίνα Κοντοβά.

Το Royal Ascot είναι ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά γεγονότα της Βρετανίας και της Ευρώπης εδώ και τρεις αιώνες, στο οποίο δίνει πάντα το «παρών» και η βασιλική οικογένεια. Η δύο Ελληνίδες είχαν μάλιστα, την τιμή να δουν από κοντά τη βασίλισσα Ελισάβετ!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me +🐴 = ʟᴏᴠᴇ ________________________________________ #aboutyesterday #horsestables #royalascot #newfriend #royalstables #guidedtour #lifeexperience

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou) στις

 

 

Αυτό που ξεχωρίζει και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι τα εντυπωσιακά και πανάκριβα καπέλα που φορούν οι κυρίες. Έτσι, Αθηνά και Χριστίνα βρέθηκαν στο φαντασμαγορικό event φορώντας τα απαραίτητα καπέλα και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μη μοιραστούν την εμπειρία τους αυτή στα social media κάνοντας τους followers τους να παραληρούν.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top