Έλενα Παπαρίζου: Έβαλε τα κλάματα στη σκηνή!

Δείτε τη μεγάλη έκπληξη που της ετοίμασαν στα Super Music Awards

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στα Super Music Awards 2019 στην Κύπρο. Εκεί οι διοργανωτές της είχαν ετοιμάσει μια ξεχωριστή έκπληξη…

Απονεμήθηκαν τα «Super Music Awards 2019»: Οι νικητές της λαμπερής βραδιάς!

Όταν ήρθε η ώρα για να παραλάβει το βραβείο της, ακούστηκε μια φωνή από το κοινό. Ήταν ο Νίκος Παναγιωτίδης από το συγκρότημα «Antique», με τον οποίο είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στη μουσική. Εκείνος ήταν που της παρέδωσε το βραβείο «Καλύτερη Τραγουδίστρια της Χρονιάς»

Η τραγουδίστρια ξέσπασε σε κλάματα και αγκάλιασε τον φίλο και συνεργάτη της λέγοντας: «Ξεκινήσαμε πριν 20 χρόνια με τον Νίκο και ήμουν μόνο 17 χρόνων. Ο Νίκος μου στάθηκε τόσο πολύ και οι γονείς μου είχαν τέτοια εμπιστοσύνη στο να είμαστε μαζί. Νίκο μου, σ’ αγαπώ τόσο πολύ και χαίρομαι τόσο πολύ για τη φετινή συναυλία μας!»

Έλενα Παπαρίζου/ Φωτογραφία NDP

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Γρηγόρη Μπάκα, η τραγουδίστρια μίλησε για το reunion των «Antique», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο μιας καλοκαιρινής συναυλίας με θέμα τα 90’s.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου-Κου» εδώ.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ξαναπήγαινε στην Eurovision, η πρώην νικήτρια απάντησε: «Δεν ξέρω. Έχει να κάνει και με το πώς θα ήταν το τραγούδι που θα μου πρότειναν. Κάποιες φορές σκέφτομαι ότι δε θα το ξανάκανα. Άλλες μου λείπει πολύ»

Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε πως θα είναι με την ίδια ομάδα στο «The Voice», αν και ούτε η ίδια γνωρίζει ακόμα σε ποιο κανάλι θα βρίσκονται.

Στον «αέρα» η επιστροφή του The Voice – Μένει ή φεύγει από τον ΣΚΑΪ;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top