Έλενα Χριστοπούλου: Κάνει διακοπές στα Κουφονήσια!

Πώς αντέδρασε στις δηλώσεις του πρώην συζύγου της, Πάνου Καλλίτση;

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο Πάνος Καλλίτσης για το διαζύγιό τους

Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε την πρώτη της καλοκαιρινή απόδραση και πήγε στα Κουφονήσια!

Μάλιστα, χθες το βράδυ ο πρώην σύζυγός της, Πάνος Καλλίτσης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό του με την γνωστή booker.

Καλλίτσης: «Η Έλενα έφυγε από το σπίτι. Ήθελε κάτι άλλο»

Παρόλα αυτά εκείνη δε σχολίασε μέσω Instagram τίποτα σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, ανέβασε πολλές εικόνες από το όμορφο νησί, με την ίδια να δείχνει πιο ήρεμη από ποτέ… 

Ο συγκεκριμένος προορισμός είναι ένας από τους αγαπημένους της, καθώς εκεί χαλαρώνει και ξεκουράζεται. Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της πολλές στιγμές από τα μέρη που επισκέφτηκε όπως και τους μεζέδες που απόλαυσε στο αγαπημένο της ταβερνάκι, το οποίο έχει θέα φυσικά το απέραντο γαλάζιο.

Η γνωστή booker αυτή την περίοδο ασχολείται με πολλά και διαφορετικά πράγματα μέσα στην ημέρα της. Από την μία το πρακτορείο μοντέλων και από την άλλη η συλλογή ρούχων που σχεδιάζει καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς της.

Οι auditions του Greece’s Next Top Model 2 έχουν ήδη ξεκινήσει με την Έλενα Χριστοπούλου να συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά ως coach των κοριτσιών που θα καταφέρουν να πάρουν το πράσινο φως και να μπουν τελικά μέσα στο σπίτι.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top