Καλλίτσης: «Η Έλενα έφυγε από το σπίτι. Ήθελε κάτι άλλο»

Περιέγραψε καρέ-καρέ την απόπειρα δολοφονίας του

Καθηλωτικός ήταν ο Πάνος Καλλίτσης στη συνέντευξη που έδωσε το βράδυ της Τετάρτης στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

Ο γνωστός κομμωτής και make up artist περιέγραψε συγκλονιστικά την απόπειρα δολοφονίας που του είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2016 στο γκαράζ του σπιτιού του. Εκείνο το βράδυ γύριζε στο σπίτι με την τότε σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου και ξαφνικά είδαν κάποιον να μπαίνει στο parking. 

«Ήταν ένα Σάββατο που είχα πολύ δουλειά κι ήταν μια από τις πολύ ωραίες και συνηθισμένες ημέρες στη δουλειά... Είχαμε ξεχάσει κάτι σπίτι και γυρίσαμε να το πάρουμε. Μπαίνω στο σπίτι κι ανοίγω το γκαράζ... Έκλεινα πάντα το γκαράζ του σπιτιού μου σχεδόν ταυτόχρονα καθώς έμπαινα. Η Έλενα μιλούσε στο τηλέφωνο με έναν φίλο μας και την ώρα που κατεβαίνουμε αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος τρέχει και μέχρι να κατέβει η ράμπα κατάφερε και μπήκε.

Είδα έναν άνθρωπο να μπαίνει και τον βλέπω με το δεξί μου μάτι, ήταν ντυμένος σαν catwoman. Tην ώρα εκείνη είπα «ωχ» και η Έλενα τρελάθηκε. Τη στιγμή εκείνη αυτόματα άνοιξα το γκαράζ και προσπάθησα να κάνω όπισθεν. Με το που σηκώθηκε η γκαραζόπορτα αυτός ενοχλήθηκε... και άρχισε να πυροβολεί! Η Έλενα τον παρακαλούσε να μην πυροβολεί κι εγώ ήμουν σε πανικό. Προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο. Μπαίνω μπροστά τους και τους ρωτούσα τι θέλουν. Ούρλιαζα και του φώναζα να μην πειράξει τη γυναίκα μου. Προσπάθησα να προστατέψω την Έλενα και εκείνος με πυροβόλησε στην καρδιά. Του φώναξα “ρε π…η μου έριξες στην καρδιά;”. Ήταν αληθινό κι έπρεπε να το αντιμετωπίσω» είπε ο γνωστός hairstylist.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι δεν έχασε τις αισθήσεις του ούτε στιγμή. «Η Έλενα φώναζε «δολοφόνησαν τον άντρα μου», εγώ ήμουν καλά όμως. Πήρα τη μάνα μου και της είπα ότι με έχουν πυροβολήσει!»

Το διαζύγιο με τη σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου

Ο Πάνος Καλλίτσης, ο οποίος έχει επιμεληθεί την εικόνα πολύ γνωστών γυναικών από τον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, χώρο αναφέρθηκε και στο δύσκολο διαζύγιο με την Έλενα Χριστοπούλου.

Φανερά συγκινημένος για πρώτη φορά μίλησε δημόσια για αυτή την περίοδο της ζωής του πώς όπως είπε του κόστισε συναισθηματικά. Μάλιστα, παρά τη δολοφονική απόπειρα που έζησε, είπε ότι η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του ήταν ο χωρισμός του με την γυναίκα του.

(Φωτογραφία NDP/Ο γάμος τους με κουμπάρα την Ελεονώρα Μελέτη)

«Με την Έλενα χωρίσαμε γιατί ήθελε να βρει τον εαυτό της. Έφυγε από το σπίτι. Ήθελε κάτι άλλο. Προσπάθησα να της αλλάξω γνώμη και να συζητήσουμε. Έκανα τα πάντα για να προσπαθήσω να σώσω την κατάστασή μας, γιατί ήξερα πως κάτι συνέβαινε. Η ίδια νομίζω πήρε τις αποφάσεις της και τις έκανε πράξεις πολύ γρήγορα. Ο χωρισμός μου με την Έλενα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου. Όχι τόσο το διαζύγιο, αλλά η συμπεριφορά τους ενός ανθρώπου που έχεις αγαπήσει και έχεις αγαπηθεί. Ξέρεις είναι ο τρόπος που το κάνεις. Εγώ δε θα το έκανα ποτέ, γιατί ήταν επιλογή μου. Το ήθελε η ίδια και το έκανε. Η ίδια επέλεξε τη δικαστική οδό και εγώ απλά ακολουθώ. Δεν ήταν επιλογή μου. Είχαμε μια φανταστική ζωή και όπως ήρθε έφυγε. Γενικά οι άνθρωποι μπορεί να χωρίσουν. Δε θες άλλο.

Αν πραγματικά ο άλλος σου έχει αποδείξει ποιος είναι, πως μπορείς από τη μια μέρα στην άλλη ο άλλος να είναι εχθρός σου και να τον κυνηγάς; Εγώ ήμουν υπερ του συναινετικού. Η ίδια δεν ήθελε. Παντρεύεσαι με έναν άνθρωπο γιατί θες να ζήσεις τη ζωή σου μαζί του. Αν αλλάξει κάτι δεν χρειάζεται να το κάνεις έτσι. Είναι ο τρόπος. Δεν είναι πάντα το θέλω σου. Το θέλω σου αλλάζει. Είναι ο τρόπος. Για μένα όλος αυτός ο χωρισμός και ο τρόπος που έγινε ήταν πάρα πολύ επίπονος, γιατί είχε συναίσθημα. Δεν μπορούσαμε να αποκοπούμε συναισθηματικά. Δεν πρέπει να τρώνε τις σάρκες τους οι άνθρωποι. Ο τρόπος που έγινε ήταν σαν βόμβα. Η Έλενα έφυγε από ένα σπίτι και πήγε σε ένα άλλο. Τι να κάτσεις να πεις; Της είχα ζητήσει να τα βρούμε και μου είπε όχι, έχει πάρει το δρόμο του».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top