«Δε βλέπω τη Ναταλία από τα φίλτρα!» - Τι απάντησε η Γερμανού στο tweet

«Σηκώθηκα και...»

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τον σύντροφό της που την απάτησε!

Στο περιοδικό «YouWeekly» και στην Τζώρτζια Συρίχα μίλησε εκ βαθέων η Ναταλία Γερμανού. «Καλύτερα δε γίνεται» είναι ο τίτλος της εκπομπής της και της ταιριάζει απόλυτα, αφού η παρουσιάστρια φαίνεται να έχει ξεπεράσει τις ανασφάλειές της.

Διαβάστε το απόσπασμα από τη συνέντευξη

Καταλαβαίνεις ότι με την ευκολία που τρολάρεις τον εαυτό σου έχεις κερδίσει τον κόσμο σου; Στην ενότητα με τα tweets που είχες βάλει στην εκπομπή, ενώ σας σαρκάζανε, είχες τη μαγκιά να απαντάς on air…

«Στην Αμερική αυτό γίνεται κατά κόρον, εδώ το αποφεύγουμε. Θα σου πω ένα περιστατικό, ένα tweet ήταν πολύ αστείο γιατί έγραφε: ‘’Δε βλέπω τη Ναταλία, από τα φίλτρα είναι θολή’’. Το διαβάζω και μου λέει ο σκηνοθέτης ‘’σήκω από την καρέκλα σου και πήγαινε να κάτσεις απέναντι που κάθεται η Φωτεινή’. Επειδή εγώ έχω ένα πιο δυνατό φως πάνω από την κάμερά μου – την περνάω και 20 χρόνια την Πετρογιάννη-, όταν αλλάξαμε καρέκλες για ένα τρίλεπτο φαινόταν να έχουμε απειροελάχιστη διαφορά. Τότε λοιπόν, μου έγραφαν μετά ‘’ρε φίλε τόλμησες να σηκωθείς από την καρέκλα σου και να φύγεις από την κάμερά σου;’’ Ναι, το έκανα, ο κόσμος δεν σηκώνει τη δηθενιά πια, πέρασε η εποχή της…», είπε πολύ χαλαρή η Ναταλία Γερμανού.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top