Χαμογελαστή στο αεροδρόμιο η Shayk μετά τον χωρισμό με τον Cooper!

Συνεχίζει κανονικά τη ζωή του το μοντέλο

Παρότι οι φήμες για τον χωρισμό της από τον Bradley Cooper δε λένε να κοπάσουν, το μοντέλο συνεχίζει κανονικά την καριέρα του στον χώρο της μόδας. 

Την Πέμπτη, η καλλονή που έχει αποκτήσει με τον κινηματογραφικό σταρ μια κορούλα, εντοπίστηκε από τους παπαράτσι ντυμένη πιο σικ και σέξι από ποτέ, να φτάνει στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Τη στιγμή που έμπαινε στον τερματικό σταθμό, ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστή και μιλούσε στο τηλέφωνο.

Χωρίζει ο Brandley Cooper: Tα βρόντηξε κι έφυγε από το σπίτι η Irina Shayk

Το μοντέλο που πέταξε μέχρι τη Νέα Υόρκη για δουλειά, εθεάθη χωρίς το σμαραγδένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε χαρίσει ο Bradley Cooper, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά στις φήμες του πολυσυζητημένου χωρισμού τους.

Δεν είναι σαφές αν η σχέση του Bradley και της Irina θα συνεχίσει να υφίσταται, αφού άνθρωπος από το περιβάλλον τους εκμυστηρεύτηκε στο «E!» πως και οι δύο δεν είναι σίγουροι αν είναι σωστό να παραμείνουν ζευγάρι.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το μόνο που ίσως τους κρατάει μαζί, δεν είναι άλλη από την τριών ετών κορούλα τους Lea De Seine Shayk Cooper, την οποία λατρεύουν αμφότεροι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top