Μετά τον γάμο η Ελένη Χατζίδου… ζήτησε συγγνώμη!

Από ποιους και γιατί;

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Ελένη Χατζίδου, αφού το απόγευμα της Δευτέρας, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ετεοκλή Παύλου.

Χατζίδου-Παύλου: Όσα δήλωσαν αμέσως μετά τον πολιτικό τους γάμο

Χατζίδου - Παύλου: Το γαμήλιο πάρτι του ερωτευμένου ζευγαριού!

Παντρεύτηκαν Χατζίδου-Παύλου: Φωτογραφίες από τον γάμο τους!

Λίγες ώρες μετά τον πολιτικό γάμο, η τραγουδίστρια ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους δημοσιογράφους, επειδή δεν κατάφερε να απαντήσει στα μηνύματα και τα τηλεφωνήματά τους.

«Πραγματικά τόση ευτυχία δε μπορουσα να τη φανταστώ...
Δεν τολμούσα καν να ονειρευτώ έναν τόσο υπέροχο άντρα,με τόσες αρετές που τολμάει να εκφράζει τα αισθήματα του χωρίς κανένα δισταγμό!
Ευχαριστώ όλους τους αδερφικους φίλους κ συγγενείς που ήταν κοντά μας αλλά κ αυτούς που ξέρω ότι θέλανε(@a_polydorou σε σένα πάει αυτό,ο θρησκευτικός είναι κοντά😉)
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φωτογράφους-δημοσιογράφους που ήρθανε στο πολιτιστικό κέντρο μοσχάτου κ ζητάω προσωπικά συγνώμη που δεν απάντησα στα τηλεφωνήματα κ στα μηνύματα σας,παρολα αυτά δε θα μπορουσα ποτέ να μη χαμογελάσω στους φακούς σας κ να μη σας πουμε δυο λόγια αφού κάνατε τον κόπο😊
Ανυπομονούμε για τη μπέμπα,ευχαριστούμε για τις ευχές όλους σας κ ευχόμαστε σε σας μόνο χαρές απ αυτές που δεν πάει καν το μυαλό σας!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πραγματικά τόση ευτυχία δε μπορουσα να τη φανταστώ... Δεν τολμούσα καν να ονειρευτώ έναν τόσο υπέροχο άντρα,με τόσες αρετές που τολμάει να εκφράζει τα αισθήματα του χωρίς κανένα δισταγμό! Ευχαριστώ όλους τους αδερφικους φίλους κ συγγενείς που ήταν κοντά μας αλλά κ αυτούς που ξέρω ότι θέλανε(@a_polydorou σε σένα πάει αυτό,ο θρησκευτικός είναι κοντά😉) Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φωτογράφους-δημοσιογράφους που ήρθανε στο πολιτιστικό κέντρο μοσχάτου κ ζητάω προσωπικά συγνώμη που δεν απάντησα στα τηλεφωνήματα κ στα μηνύματα σας,παρολα αυτά δε θα μπορουσα ποτέ να μη χαμογελάσω στους φακούς σας κ να μη σας πουμε δυο λόγια αφού κάνατε τον κόπο😊 Ανυπομονούμε για τη μπέμπα,ευχαριστούμε για τις ευχές όλους σας κ ευχόμαστε σε σας μόνο χαρές απ αυτές που δεν πάει καν το μυαλό σας!❤️🤵🏽👰🏽 #justmarried

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou (@eleni.hatzidou) στις

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου σε λόγους μήνες θα υποδεχτούν στον κόσμο το κοριτσάκι τους που θα πάρει το όνομα Μελίτα – Δήμητρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top