Παντρεύτηκαν Χατζίδου-Παύλου: Φωτογραφίες από τον γάμο τους!

Το star.gr ήταν εκεί

Δείτε στο βίντεο την άφιξη του ζευγαριού στο Δημαρχείο και τις δηλώσεις της τραγουδίστριας στο star.gr

Στο πολιτιστικό κέντρο Μοσχάτου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μιας και σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους, την κορούλα τους. 

Το ζευγάρι με τους φίλους του στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του

Η νύφη, η οποία διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έλαμπε μέσα στο mini ροζ φόρεμα που επέλεξε για αυτή τη σημαντική στιγμή και ο γνωστός παραολυμπιονίκης μέσα στο κοστούμι του…

Το ζευγάρι επιθυμεί να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο, κάτι που όμως θα γίνει μετά τον ερχομό της κορούλας του.

Χατζίδου-Παύλου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους!

Ελένη Χατζίδου: Μας δείχνει το μανικιούρ που θα έχει στον γάμο της!

H Ελένη Χατζίδου είπε στο star.gr ότι αν και δεν το περίμενε είχε άγχος!

Το love story τους

Γνωρίστηκαν πριν από έναν χρόνο στο γυμναστήριο και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, όπως είπαν οι ίδιοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πολύ γρήγορα συγκατοίκησαν και μετά από λίγους μήνες η τραγουδίστρια έμεινε έγκυος. 

«Δεν αποφάσισα να μπω σε σχέση. Γνώρισα την Ελένη και εκείνη μου ξύπνησε τα πάντα. Την ανάγκη να την βλέπω κάθε μέρα. Περίμενα πότε θα έχουμε μάθημα να την συναντήσω. Βγήκαν συναισθήματα που ούτε είχα φανταστεί ότι θα μπορούσα να νιώσω. Είναι η στιγμή που λες είμαι 30, έχω κάνει σχέσεις, έχω ζήσει τα πάντα και ξαφνικά γνωρίζεις κάποιον και καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις ζήσει τίποτα. Αυτό ακριβώς έγινε με την Ελένη. Γνωρίζοντας την Ελένη, γνώρισα έναν άλλο κόσμο που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει. Και αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε εκείνη», είχε εξομολογηθεί ο Ετεοκλής Παύλου για την Ελένη Χατζίδου στο Down Town. 

Ελένη και Ετεοκλής χέρι-χέρι στην πασαρέλα της Στάλως Θεοδώρου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Οι δυο τους είχαν κάνει «πρόβα γάμου» τον περασμένο Ιανουάριο, αφού συμμετείχαν ως νύφη και γαμπρός στην επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας μόδας Στάλως Θεοδώρου.

Η πρόταση γάμου

Στις 28 Απριλίου η Ελένη Χατζίδου ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό ότι δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Ετεοκλή Παύλου δείχνοντας το δαχτυλίδι της μέσα από ένα τρυφερό βίντεο: «Θα ήμουν τρελή αν έλεγα όχι Ε? Καλή ανάσταση σε όλους».

 

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top