Χατζίδου-Παύλου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους!

Τι αποκάλυψαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου πήγαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show» και αποκάλυψαν τα πάντα για τη σχέση τους και το μωρό που περιμένουν.

Από τον τρόπο που ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά μέχρι το γάμο τους αλλά και το όνομα που έχουν αποφασίσει να βαφτίσουν την κόρη τους που περιμένουν σε λίγους μήνες από τώρα.

Ετεοκλής Παύλου: Το δώρο - υπερπαραγωγή που έκανε στην Ελένη Χατζίδου!

Η τραγουδίστρια και ο γνωστός αθλητής και personal trainer δεν έκρυψαν το πόσο ευτυχισμένοι είναι. Η Ελένη μίλησε για τη σχέση τους που ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο και ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά…

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί τον Ιούνιο με πολιτικό γάμο πριν τον ερχομό του παιδιού τους, όμως, όπως είπαν και οι δύο, πρόκειται να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο τον οποίο θα συνδυάσουν με τη βάφτιση της κόρης τους.

Μάλιστα, εξέπληξαν ευχάριστα τον παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το όνομα της μικρής που δεν το γνωρίζουν, όπως είπαν, ούτε οι γονείς τους. 

«Θα την βγάλουμε Μελίτα-Δήμητρα. Το Μελίτα επειδή μας άρεσε και το Δήμητρα από τη μητέρα του Ετεοκλή», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Φωτογραφία: NDP-Πριν μερικούς μήνες είχαν κάνει πασαρέλα στην επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας Στάλως Θοδώρου, στο πλαίσιο της bridal fashion week

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top