Παντρεύτηκε η Charlotte Casiraghi-Ο γάμος, το πάρτι και το φόρεμα YSL!

Φόρεσε το διαμαντένιο κολιέ της γιαγιάς της, Grace Kelly

Παντρεύτηκε η κόρη της πριγκίπισσας του Μονακό και εγγονή της Grace Kelly, Charlotte Casiraghi!

H 32χρονη καλλονή ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον παραγωγό Dimitri Rassam, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα αγοράκι.

Η πολιτική τελετή έγινε στο Παλάτι των Μονεγάσκων και η Charlotte ήταν πανέμορφη, φορώντας ένα φόρεμα Saint Laurent με τρεις φιόγκους. 

Μάλιστα, ο διάσημος οίκος μόδας ανέβασε τη μοναδική φωτογραφία από τον γάμο στα Stories του Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BODA REAL . La primer foto oficial #charlottecasiraghi y #dimitrirassam by @ysl .

A post shared by CHUSMETEANDO (@chusmeteando) on

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως το φόρεμά της έμοιαζε με το φόρεμα που είχε βάλει η γιαγιά της στον πολιτικό γάμο με τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό, το 1956.  

Apimages

Μετά τον πολιτικό γάμο ακολούθησε δεξίωση στην ονειρεμένη βίλα «La Vigie», η οποία είναι ένα μεγαλοπρεπές αρχοντικό στο Μονακό που υπήρξε κατοικία του Karl Lagerfeld για περισσότερο από δέκα χρόνια και πλέον λειτουργεί ως πολυτελές ξενοδοχείο.

Charlotte Casiraghi: Παντρεύεται η πανέμορφη εγγονή της Grace Kelly

Ένας Γάλλος αντικιέρ που ονομάζεται Pierre Passebon και είναι φίλος με την βασιλική οικογένεια, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία της Charlotte και της μητέρας της, Καρολίνα του Μονακό από την δεξίωση του γάμου που ήταν καλεσμένος.

Εδώ οι νεόνυμφοι με τις μητέρες τους

Η Charlotte στο πάρτι επέλεξε να φορέσει ένα στράπλες σατέν νυφικό με έντονα κοψίματα, ενώ το look της συμπλήρωσε επιλέγοντας για αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής της ένα διαμαντένιο Cartier κολιέ της γιαγιάς της, Grace Kelly. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ADN

A post shared by Pierre Passebon (@pierrepassebon) on

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η Ευγενία Νιάρχου, η οποία είναι πολύ καλή φίλη της νύφης. 

Μάλιστα, στα βίντεο που έχουν δημοσιευτεί στο Instagram, είδαμε σύσσωμη την οικογένεια της Charlotte Casiraghi να χορεύει και να διασκεδάζει. 

 

Η μητέρα της Καρολίνα και τα αδέλφια της, Andrea Casiraghi και Pierre Casiraghi με τις συζύγους τους

Αυτός είναι ο πρώτος γάμος της Charlotte Casiraghi αντίθετα με τον 37χρονο Dimitri, ο οποίος ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Masha Novoselova και έχουν μία κόρη.

Η Charlotte έχει ήδη ένα παιδί από τη σχέση της με τον σταρ της Γαλλίας, τον κωμικό, Gad Elmaleh, χωρίς όμως να έχουν παντρευτεί.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top