Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύεται!

Ανήμερα των γενεθλίων της, ο αγαπημένος της τής πρόσφερε ένα μονόπετρο

Γνωστή τραγουδίστρια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του συντρόφου της και δε σκοπεύει να τον χάσει ποτέ (ιδανικά), αφού σε λίγους μήνες οι δυο τους θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο λόγος για την Κρυσταλλία Ρήγα και τον σύντροφό της, Δημήτρη Πλατανιά, ο οποίος έκανε τα τελευταία της γενέθλια πολύ ξεχωριστά, αφού της έκανε πρόταση γάμου στη Ρώμη, στη Φοντάνα ντι Τρέβι!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

~~~Best Birthday Ever!!!!💍~~~ • • • #myman #mybestfriend #rome #birthday #fontanaditrevi #happy #love #smile #sunnyday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Crystallia Riga (@crystallia__) στις

 

Η τραγουδίστρια μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» μπήκε στη διαδικασία να αναφέρει μερικές λεπτομέρειες για τον γάμο της που πιθανότατα να γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

«Γενέθλια και πρόταση γάμου έγιναν μαζί. Είμαστε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Είμαστε μαζί έξι χρόνια. Εντάξει, κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει πρόταση γάμου και άργησε. Θα γίνει πολύ σύντομα ο γάμος. Θα τον κάνω την καλύτερη εποχή. Όλα τα έχω βρει, νυφικά, κουμπάροι, είναι κλεισμένα όλα. Σε νησί θα γίνει ο γάμος», είπε χαρακτηριστικά η Κρυσταλλία Ρήγα.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ίδια είχε περιγράψει τον ιδανικό σύντροφο.

«Θέλω τον σύντροφό μου ευγενικό, με ήθος, χιούμορ και ειλικρίνεια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δυστυχία από το να μην έχεις επίγνωση της ευτυχίας. Είναι σημαντικό να έχουμε στο πλάι μας ανθρώπους που μένουν δίπλα μας γι' αυτό που πραγματικά είμαστε», είχε αναφέρει και φαίνεται πως τώρα έχει βρει όλα όσα ψάχνει στο πρόσωπο του Δημήτρη!

Με το καλό!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top