Royal baby boom - Τα πιο χαριτωμένα βασιλικά μωρά όλων των εποχών!

Από τον Archie στον πρίγκιπα Κάρολο!

Με αφορμή τη γέννηση του νέου βασιλικού μωρού την περασμένη Δευτέρα, καρπό του έρωτα ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, του Archie Harrison Mountbatten-Windsor, θυμηθήκαμε κάποια από τα πιο χαριτωμένα «γαλαζοαίματα» μωρά που -βάσει πρωτοκόλλου- έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους!

Charlotte Elizabeth Diana /Φωτογραφία AP Images

Η πανέμορφη πριγκίπισσα Charlotte Elizabeth Diana ήρθε στον κόσμο μας στις 2 Μάϊου 2015. Η κορούλα του πρίγκιπα William και της Kate Middleton δεν μπορούσε να μην πάρει το όνομα της αείμνηστης γιαγιάς της πριγκίπισσας Diana. Πριν από λίγες ημέρες που έγινε τεσσάρων ετών, όλοι μιλούν για την ομοιότητα με την προγιαγιά της, Βασίλισσα Ελισάβετ. 

Markle-Harry: Η πρώτη εμφάνιση με το μωρό στην αγκαλιά!

Meghan Markle-Harry: Τι σημαίνει το όνομα που έδωσαν στο παιδί τους!

Πριγκίπισσα Gabriella και πρίγκιπας Jacques /Φωτογραφία AP Images

Η Charlene, η νέα «θλιμμένη πριγκίπισσα» της Ευρώπης, σύζυγος του «άτακτου» πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, παρουσίασε τα δίδυμα πριγκίπισσα Gabriella και πρίγκιπα Jacques στις 7 Ιανουαρίου 2015 στο Μπαλκόνι του Παλατιού. Η ομοιότητα των μικρών με τον πατέρα τους ήταν εμφανής από τις πρώτες ημέρες της ζωής τους. 

Πριγκίπισσα Sofia  /Φωτογραφία AP Images

Στις 4 Μαΐου του 2007 η εντυπωσιακή πριγκίπισσα Letizia βγήκε από ιδιωτικό μαιευτήριο της Μαδρίτης, κρατώντας στην αγκαλιά της τη δεύτερη κόρη της Sofia. Μαζί της φυσικά ο σύζυγός της πρίγκιπας Felipe της Ισπανίας έχοντας στα χέρια του την πρωτότοκη κόρη τους Leonor.

Πριγκίπισσα Catharina-Amalia /Φωτογραφία AP Images

Ο βασιλιάς Willem-Alexander και η Βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας έφεραν στη ζωή την πρώτη τους κόρη, την πριγκίπισσα Catharina-Amalia τέλος Ιανουαρίου του 2004. Λίγες ημέρες μετά παρουσίασαν το μωρό τους στον ολλανδικό λαό. 

Πρίγκιπας William /Φωτογραφία AP Images

Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο διάσημα βασιλικά μωρά όλων των εποχών υπήρξε ο πρίγκιπας William, που από την εφηβεία του ήδη «έκαιγε» καρδιές. Πολλοί μιλούσαν στην ομοιότητα του William με τη μητέρα του πριγκίπισσα Diana. Από την πρώτη ημέρα που ήρθε στη ζωή, στις 22 Ιουνίου 1982, έστρεψε πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρίγκιπας Κάρολος ​/Φωτογραφία AP Images

Η φωτογραφία του είναι μία από τις πιο ιστορικές, αφού σπάνια βλέπουμε τον πρίγκιπα Κάρολο μωρό, αλλά και τη βασίλισσα Ελισάβετ τόσο νέα! 10 Απριλίου 1949 και το παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο γεμίζει για πρώτη φορά παιδικά κλάματα. Ο Κάρολος έχει έρθει στη ζωή και η βασίλισσα ποζάρει μαζί του στην πρώτη επίσημη φωτογραφία τους. Τότε υπήρξε… γλυκύτατος. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top