Πρίγκιπας William-Kate: Οι πρώτες δηλώσεις για το πριγκιπικό μωρό!

«Είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι»

Το βίντεο είναι από το AP και είναι στα αγγλικά-Δείτε παρακάτω τι δήλωσε το ζευγάρι

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έκαναν τις πρώτες δηλώσεις μπροστά στις κάμερες για τον ερχομό του πριγκιπικού μωρού του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. 

(Ben Stansall/Pool via AP)

(Ben Stansall/Pool via AP)

(Ben Stansall/Pool via AP)

O Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge μίλησαν έξω από το Cutty Sark στο Λονδίνο ένα 24ωρο μετά τη γέννηση του ανιψιού τους!

Ο William είπε αστειευόμενος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον αδελφό μου στην κοινωνία στέρησης ύπνου που συνεπάγεται το να είσαι γονιός».

Από την πλευρά της, η Δούκισσα του Cambridge ανέφερε: «Όπως είπε ο Γουίλιαμ, ανυπομονούμε να τον συναντήσουμε και να μάθουμε ποιο θα είναι το όνομά του. Eίναι πραγματικά συναρπαστικό για τους δύο και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. Αυτές οι επόμενες εβδομάδες είναι πάντα λίγο περίεργες αλλά τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο... Η άνοιξη είναι μια τόσο ξεχωριστή εποχή, άλλωστε ο Louis και η Charlotte μόλις είχαν τα γενέθλιά τους, είναι τόσο καλή εποχή του χρόνου να έχεις ένα μωρό».

It's a boy: Γέννησε η Meghan Markle - Οι πρώτες δηλώσεις του Harry

Εν τω μεταξύ το πριγκιπικό ζευγάρι συνεχάρη και χθες μέσω social media το ζευγάρι: «Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα της γέννησης του γιου του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, και ανυπομονούν να συναντήσουν από κοντά το νέο μέλος της οικογένειας».

Μάλιστα σχολιάστηκε από όλα τα διεθνή μέσα ότι άργησαν 10 ολόκληρες ώρες… υπονοώντας ότι οι σχέσεις των δυο ζευγαριών δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top