It's a boy: Γέννησε η Meghan Markle - Οι πρώτες δηλώσεις του Harry

Συγκινημένος είπε στους δημοσιογράφους: Είμαι περήφανος για τη γυναίκα μου

Το βίντεο είναι από το AP και είναι στα αγγλικά-Δείτε παρακάτω τι δήλωσε ο πρίγκιπας Harry

Γιορτινό κλίμα επικρατεί στη Βρετανία, αφού όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Buckingham, η Meghan Markle γέννησε το πρώτο της παιδί και είναι αγόρι!

Ο πρωτότοκος γιος του πριγκιπικού ζευγαριού γεννήθηκε στις 5:26 το πρωί της Δευτέρας, είναι υγιέστατος και ζυγίζει 3.260 κιλά, όπως ανακοινώθηκε στο Instagram.

«Είμαι πολύ περήφανος για τη γυναίκα μου»: Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του πρίγκιπα Harry 

Ο πρίγκιπας Harry, φανερά συγκινημένος και χαρούμενος, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στους δημοσιογράφους για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

 (Steve Parsons/Pool via AP)

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι εγώ και η Meghan αποκτήσαμε ένα αγοράκι νωρίς σήμερα το πρωί. Ένα υγιέστατο αγοράκι. Η μαμά και το μωρό είναι πολύ καλά στην υγεία τους», δήλωσε ο πρίγκιπας έξω από το κάστρο του Windsor. 

(Μόλις βγήκε για να μιλήσει στους δημοσιογράφους-Steve Parsons/Pool via AP)

«Ήταν η πιο απίστευτη εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι ακατανόητο πώς οι γυναίκες κάνουν αυτό που κάνουν. Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για όλη την αγάπη και τη στήριξη από όλους. Είναι εκπληκτικό, οπότε θέλαμε να το μοιραστούμε με όλους», συμπλήρωσε ο πρίγκιπας και στο τέλος τόνισε ότι: «είμαι πολύ περήφανος για τη σύζυγό μου. Ήταν εκπληκτικό. Απόλυτα απίστευτο!». 

(Steve Parsons/Pool via AP)

Αν και η Δούκισσα του Sussex σχεδίαζε να γεννήσει μυστικά και στο σπίτι της, τελικά μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στο νοσοκομείο Frimley Park Hospital του Σάρεϊ, το οποίο απέχει μόνο 25 χιλιόμετρα από την κατοικία, όπου μένει με τον πρίγκιπα Harry! 

 (AP Photo/Frank Augstein, FILE)

Αν δεν γεννούσε μέχρι τα τέλη Απριλίου, όπως είχε γραφτεί, θα προχωρούσε σε πρόκληση τοκετού.

Στο πλευρό της βρίσκονται ο σύζυγός της, Harry και η πολυαγαπημένη της μητέρα, Ντόρια Ράγκλαντ. Μάλιστα, η μητέρα της βρίσκεται στο σπίτι τους από τις 16 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι η Meghan και ο Harry είχαν ανακοινώσει ότι θα επιθυμούσαν να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και λίγο μετά να το ανακοινώσουν, ενώ δεν είχαν αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

Όπως είχε τονίσει σε ανακοίνωση το ζευγάρι «θα μοιραστούμε τα χαρμόσυνα νέα με όλους αφού θα έχουμε την ευκαιρία να χαρούμε πρώτα εμείς».

Το μωρό που θα γεννηθεί θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής και το όγδοο δισέγγονο της Βασίλισσας Ελισάβετ και του Πρίγκιπα Φίλιππου.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας Harry ακύρωσε και το προγραμματισμένο του ταξίδι στην Ολλανδία προκειμένου να είναι στο πλευρό της συζύγου του.

Η ανακοίνωση του παλατιού

«Η βασιλική της Υψηλότητα δούκισσα του Sussex γέννησε με ασφάλεια έναν γιο στις 5:26 το πρωί. Το μωρό ζυγίζει 3,2 κιλά. Ο δούκας του Sussex ήταν παρών κατά την γέννηση. Η βασίλισσα, o Δούκας του Εδιμβούργου, η δούκισσα της Κορνουάλης, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge, η λαίδη Jane Fellowes, η λαίδη Sarah McCorquodale and ο Earl Spencer έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με την είδηση. 

Η μητέρα της δούκισσας, Ντόρια Ράγκλαντ, είναι πολύ χαρούμενη με την άφιξη του πρώτου της εγγονιού και είναι μαζί με τον δούκα και την δούκισσα στο Φρόγκμορ Κότατζ. Η βασιλική της Υψηλότητα και το παιδί είναι καλά στην υγεία τους».

Το βρεφικό δωμάτιο είναι έτοιμο

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, το πριγκιπικό ζεύγος λίγους μήνες πριν, είχε ολοκληρώσει την ανακαίνιση του σπιτιού του μακριά από το Παλάτι, η οποία μαζί με το βρεφικό δωμάτιο κόστισε 3 εκατομμύρια λίρες.

Όσο για τις λεπτομέρειες που αφορούν το βρεφικό δωμάτιο, η σχεδιάστρια που ανέλαβε την διακόσμηση είναι η πολύ γνωστή στη Βρετανία Vicky Charles.

Μάλιστα, όπως έχει γραφτεί το δωμάτιο είναι σε ουδέτερα χρώματα με το γκρι, το πράσινο και το κίτρινο να κυριαρχούν.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top