Γιώργος Αγγελόπουλος: Έκανε unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη!

Τι συνέβη ανάμεσα στους δυο άνδρες;

O Ντάνος και ο Σάκης Τανιμανίδης γνωρίστηκαν μέσα στο Survivor και έγιναν δυο πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, ο παρουσιαστής κάλεσε τον νικητή του reality επιβίωσης στον γάμο του με τη Χριστίνα Μπόμπα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δείτε τον κόσμο προστατευμένοι 😎με #ultrapolarized @invueyewear #invu #invueverywhere #sunglasses #bestchoice #bikesunglasses

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) στις

Ωστόσο φαίνεται ότι κάτι έχει συμβεί ανάμεσα στους δυο άνδρες, αφού ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον έκανε unfollow στο Instagram. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», το μεσημέρι της Κυριακής, διευκρινίζοντας ότι ο Σάκης συνεχίζει να ακολουθεί τον Ντάνο στο Instagram.

«Αυτό δεν το ήξερα, δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Νόμιζα πως είναι φίλοι και διαδικτυακοί και κανονικοί.», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έσπευσε να συμπληρώσει: «Στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη ήμασταν όλοι παρέα τον Σεπτέμβριο. Μετά τον γάμο μάλλον έγινε το unfollow. Τον Σεπτέμβρη που ήταν ο γάμος ήμασταν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι».

Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που έκανε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να προβεί σε αυτή την κίνηση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top