Βάσω Λασκαράκη -Λευτέρης Σουλτάτος: Ξεκίνησαν τις προετοιμασίες του γάμου!

Είναι τρισευτυχισμένοι και δεν το κρύβουν!

Δείτε τη Βάσω Λασκαράκη να μιλάει για τον γάμο της και να λάμπει από ευτυχία!

H Βάσω Λασκαράκη o Λευτέρης Σουλτάτος είναι full in love και πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι στην Κρήτη, που είναι ο τόπος καταγωγής του Λευτέρη αλλά και το μέρος όπου γνωρίστηκαν. Τόσο η ηθοποιός όσο και ο σεφ περιμένουν πώς και πώς αυτή τη στιγμή, αφού ο γάμος ήταν κάτι που ήθελαν πολύ και οι δύο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real» και την Σήλια Αποστόλου, η Βάσω δεν έχει βρει το νυφικό των ονείρων της, έχει ξεκινήσει ωστόσο, τις προετοιμασίες για το μυστήριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο στα Χανιά. 

Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η όμορφη ηθοποιός είναι έτοιμη να ξαναζήσει τη ζωή της απ’ την αρχή. Στο πρόσωπο του Λευτέρη έχει βρει όλα όσα ονειρεύτηκε και φαίνεται να είναι τρισευτυχισμένη –όχι ότι κι εκείνος πάει πίσω-!

Το όμορφο ζευγάρι θέλει να κάνει έναν παραδοσιακό γάμο τηρώντας όλα τα ήθη και τα έθιμα του τόπου. Όσο για την ημερομηνία του μυστηρίου; Δεν την γνωρίζουμε, κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό, καθώς τόσο η ηθοποιός όσο και ο σεφ θέλουν να μοιραστούν αυτή τη μέρα μόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και φυσικά να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top