Scarlett Johansson: «Θέμα χρόνου να σκοτωθώ, όπως η πριγκίπισσα Diana»

H καταδίωξη από τους παπαράτσι μέχρι το ξενοδοχείο της

Είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε κι άλλους νεκρούς από επιθέσεις παπαράτσι «σαν της πριγκίπισσας Diana», προειδοποιεί η Scarlett Johansson. Η ηθοποιός λίγο μετά τη εμφάνισή της στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, έγινε στόχος άγριας «καταδίωξης» από παπαράτσι.

Σύμφωνα με την ίδια, πέντε αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια παραβίασαν όλους τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας ακολουθώντας πολύ επιθετικά τον σοφέρ της μετά το show, ώστε οι φωτορεπόρτερ επιβάτες τους να μάθουν σε ποιο ξενοδοχείο διέμενε η ίδια με την τετράχρονη κόρη της.

«Οι οδηγοί δεν έκαναν μόνο επικίνδυνες προσπεράσεις αλλά έφτασαν στο σημείο να παραβιάσουν και φωτεινούς σηματοδότες», ανέφερε χαρακτηριστικά η σταρ του Hollywood. Η 34χρονη ηθοποιός παραδέχεται ότι η κακή αυτή εμπειρία τη θορύβησε αρκετά. 

Είναι θέμα χρόνου μέχρι να τραυματιστεί σοβαρά ή ακόμα και να σκοτωθεί ένας ακόμη άνθρωπος, όπως η πριγκίπισσα Diana.

Σε δήλωση που εξέδωσε την Τρίτη, η Scarlett Johansson αναφέρει ότι μετά την άγρια «καταδίωξη» των παπαράτσι «θεώρησε καθήκον της ως ανήσυχη πολίτης» να επισκεφτεί ένα κοντινό αστυνομικό τμήμα για να αναφέρει το συμβάν. 

Όπως φαίνεται όμως, τελικά αποφάσισε να μη ζητήσει την ποινική δίωξη των παπαράτσι, παρά το γεγονός ότι για εκείνη αποτελούν «stalkers με εγκληματική στάση».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top