Harry - Meghan: Απέκτησαν Instagram και ανέβασαν την πρώτη φωτογραφία!

Δείτε πως καλωσόρισαν τους followers τους

Είναι αχώριστοι! Ακόμα και στο Instagram. Φυσικά, αναφερόμαστε στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, το απόγευμα της Τρίτης, παρουσίασαν τον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, το @sussexroyal.

«Σπάει» και πάλι το πρωτόκολλο η Markle - Τι αποφάσισε για τη γέννα της

Το πριγκιπικό ζευγάρι ανακοίνωσε ότι μέσα από τον κοινό του λογαριασμό στο Instagram, οι followers του θα έχουν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες από τα ταξίδια του και γενικότερα όλα τα νέα του.

«Καλωσήλθατε στον επίσημο λογαριασμό μας στο Instagram. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε με εσάς το έργο που αποτελεί ώθηση για εμάς, τους σκοπούς που στηρίζουμε, σημαντικές ανακοινώσεις και τη δυνατότητα να ρίξουμε φως σε σημαντικά θέματα. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και σας υποδεχόμαστε στο @sussexroyal. Χάρι και Μέγκαν» αναφέρεται στη λεζάντα της πρώτης ανάρτησης του δούκα και της δούκισσας του Sussex.

Προηγουμένως, Harry και Μeghan μοιράζονταν τις φωτογραφίες τους μέσα από το λογαριασμό που διαχειρίζεται το Παλάτι του Κένσινγκτον, εκεί δηλαδή που μπορούμε να δούμε και στιγμιότυπα από τη ζωή του πρίγκιπα William και της οικογένειάς του.

Η απόφαση αυτή του ζευγαριού έρχεται να «δέσει» με το γεγονός, ότι πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε πως εκτός ότι μετακομίζει από το Λονδίνο στο Φρόγκμορ Κότατζ στο Ουίνδσορ, δυτικά της βρετανικής πρωτεύουσας, επιπλέον θα προσλάβει ένα νέο επικοινωνιακό επιτελείο.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top