Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο star.gr: «Δεν πολυβλεπόμαστε με τον Θέμη»

Θα κάνει τέταρτο παιδί η παρουσιάστρια του ««Happy Day»;

Για όλους και για όλα μίλησε η παρουσιάστρια του «Happy Day» στο star.gr. Για την πορεία της στην εκπομπή, τα παιδιά της, τον άντρα της ζωής της, Θέμη Σοφό, τη φημολογούμενη κόντρα της με την Ελένη Τσολάκη και τους συνεργάτες που τη φέρνουν σε δύσκολη θέση στον «αέρα».

Αρχικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο βεβαρημένο πρόγραμμά της με τα τρία της παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και των 10 μηνών Γιαννάκη της: «Δε σου λέω ότι είναι εύκολα με τρία παιδιά, γιατί υπάρχουν στιγμές που γκρινιάζουν και τα τρία ταυτόχρονα. Αλλά τα παιδιά είναι ευτυχία» τονίζει. Αλήθεια, πώς είναι σαν μαμά: «Πολλές φορές όταν λέω ότι έχω τρία παιδιά ούτε εγώ το πιστεύω, γιατί νιώθω κι εγώ παιδί! Είμαι αυστηρή όταν χρειάζεται, αλλά δεν έχω χάσει την παιδικότητά μου» συμπληρώνει.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχήθηκε στη νέα μανούλα Κατερίνα Παπουτσάκη

Παίζοντας με τον γιόκα της, τον Γιάννη Σοφό /Φωτογραφία Instagram

Πώς της φαίνεται η προοπτική ενός τέταρτου παιδιού; «Να λύσω μόνη μου το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας; Προς το παρόν είμαστε απόλυτα ευτυχισμένοι με τα τρία. Στο τέταρτο παιδί αλλάζουν πολύ τα logistics. Θες πουλμανάκι, θες τις δύο γιαγιάδες να μετακομίσουν στο σπίτι…Είμαστε πολύ ευλογημένοι με τα τρία μας παιδιά» απαντάει γελώντας. 

Με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τις καθημερινές τον σύζυγό της, τον γνωστό δικηγόρο Θέμη Σοφό, σχεδόν δεν τον συναντάει, αφού την ώρα που εκείνος επιστρέφει σπίτι από το γραφείο του, εκείνη πέφτει για ύπνο λόγω του πολύ πρωινού εγερτηρίου που απαιτεί η εκπομπή. 

Δείτε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αγκαλιά με τον εννέα μηνών γιο της

Δήμος Βερύκιος, Δημήτρης Παπανώτας τη δυσκολεύουν στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά τους έχει... συνηθίσει! Φωτογραφία/ NDP Photo Agency

Κεφάλαιο Δημήτρης Παπανώτας-Δήμος Βερύκιος: «Τον Παπανώτα τον έχω για πρωινό σε σχέση με τον Βερύκιο. Έχω βγάλει το Πανεπιστήμιο, ο Παπανώτας είναι… δημοτικό!» λέει για τους πολυσυζητημένους συνεργάτες της. «Ο Δήμος είναι σαν την φωτιά. Αν πας πολύ κοντά καίγεσαι, αν πας μακριά κρυώνεις» αναφέρει για τη σχέση της με τον Δήμο Βερύκιο. Η Σταματίνα ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα με την παλιά της συνεργάτιδα Ελένη Τσολάκη: «Με την Ελένη έχουμε περάσει πολύ ωραία σε αυτή την εκπομπή…Σε όλα αυτά τα χρόνια διατηρήσαμε μία πολύ γλυκιά σχέση».

Με την Ελένη Τσολάκη ανέκαθεν την ένωνε μια φιλική σχέση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο τις έξι σεζόν του «Happy Day» κάθε πρωί στον Alpha, κάτι που θέλει να κάνει και του χρόνου, αφού το κοινό την επιβραβεύει καθημερινά με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που της χαρίζει!

Του Κωνσταντίνου Μπουγά (k.mpougas@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top