Hλιάνα Παπαγεωργίου: Ποια είναι η πρόταση που την ξάφνιασε

Τι είπε για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Δείτε τι είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα χρόνια στην Νέα Υόρκη αλλά και την απρόσμενη πρόταση που δέχτηκε για την παρουσίαση του Madwalk.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντησή της για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο κρυφός γάμος στην Αμερική και η «άκομψη» ερώτηση

Το τηλέφωνο χτυπά ακατάπαυστα. Εκείνη κάνει check-in στο αεροδρόμιο και αδυνατεί να απαντήσει. Οι κλήσεις σταματούν όταν λαμβάνει ένα γραπτό μήνυμα που την αναγκάζει να απαντήσει στην κλήση. Στην άλλη άκρη της γραμμής, η μάνατζερ της Έλενα Χριστοπούλου την ενημερώνει ότι φέτος θα είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το Madwalk. Την αρχική της έκπληξη ακολουθεί η αμηχανία. «Η πρόταση με έπιασε εξαπίνης, δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Η υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας με ρωτούσε αν επιθυμώ διάδρομο ή παράθυρο και εγώ για λίγα δευτερόλεπτα δεν επικοινωνούσα. Την ημέρα εκείνη έφυγα για την Νέα Υόρκη. Θυμάμαι ότι είχα εκπλαγεί και καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σκεφτόμουν τη συγκεκριμένη πρόταση», αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Gala» .

Έγινα μοντέλο από τύχη όταν στο δρόμο μου βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου. Εκείνη ήταν που μου έκανε την πρόταση και με έσπρωξε να φτιάξω το πρώτο μου book. Μέχρι τότε φοιτούσα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και επιθυμούσα να μπω στον χώρο των ΜΜΕ. Μέσα σε λίγο καιρό έφυγα για Παρίσι όπου και δούλεψα. Όπως και στο Μιλάνο. Όταν ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία στη Νέα Υόρκη με δέχτηκε, δεν χρειάστηκε και πολύς καιρός για να το σκεφτώ και να βγάλω εισιτήριο.

Η Ηλιάνα μίλησε και για προσωπική της ζωή, την οποία φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ισχύει τελικά ότι έχει κάνει ήδη ένα γάμο και οι φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

Δεν μου αρέσει να μιλάω για προσωπικά μου θέματα. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά είμαι κλειστή ως άνθρωπος και επιθυμώ κάποια πράγματα να τα διαφυλάσσω. Προστατεύω έτσι κάποιους ανθρώπους που δεν βρέθηκαν ηθελημένα στη δημοσιότητα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top