Η Ναταλία Δραγούμη μας «ανοίγει» το εντυπωσιακό της σπίτι στο Μαρούσι

«Σε αυτό το σπίτι υπάρχει πολλή αγάπη με τον άνδρα μου και τα παιδιά μας»

Η Ναταλία Δραγούμη για πρώτη φορά ανοίγει το σπίτι της και μιλάει αποκλειστικά στο star.gr, μέσα από το «καταφύγιό» της όπως το αποκαλεί, τον χώρο όπου ζει ευτυχισμένη με την οικογένειά της. «Έχω δημιουργήσει με τον άνδρα μου εδώ στο σπίτι μας μια πολύ ισορροπημένη και υγιή ατμόσφαιρα. Σε αυτό το σπίτι υπάρχει πολλή αγάπη!» 

Ένας πολύ όμορφος χώρος στο Μαρούσι που έχει επιμεληθεί η ίδια μαζί με τον άντρα της Έντι Ρόμπερτς, καθώς είναι αρχιτέκτονας, με μοντέρνα διακόσμηση αλλά και παραδοσιακές «πινελιές». Μάλιστα η ηθοποιός είναι γειτόνισσα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αφού ο παρουσιαστής μένει στο ίδιο πολεοδομικό συγκρότημα. 

Η διάσημη ηθοποιός μας μίλησε από τον καναπέ του σπιτιού της για την πολυσυζητημένη παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» όπου πρωταγωνιστεί και για τον ντόρο που δημιουργήθηκε με τον Μάρκο Σεφερλή, «Όπου πήγαινα μου έλεγαν για το συγκεκριμένο επεισόδιο, πήρε τεράστιες διαστάσεις» μας λέει χαρακτηριστικά. 

Εκτός από το θέατρο βλέπουμε την ηθοποιό και σε ρόλο παρουσιάστριας με την εκπομπή της στην ΕΡΤ, «Στα τραγούδια λέμε ναι». «Δεν θεωρώ τον εαυτό μου παρουσιάστρια, προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη μέρα με την μέρα». Σε σχέση με τις προτάσεις που της έχουν κάνει για να παρουσιάσει εκπομπές lifestyle δηλώνει: «Θα το έκανα μόνο αν είχα τεράστια οικονομική ανάγκη και δυσκολία, δεν θέλω να το κάνω». 

Όμως πάνω απ’ όλα ειναι μητέρα, αφού με τον σύζυγό της Έντι Ρόμπερτς είναι παντρεμένοι εδώ και 19 χρόνια έχοντας αποκτήσει δύο πανέμορφα παιδάκια που μπαίνουν πλέον στην εφηβεία. Πώς αντιμετωπίζει τη ζήλεια και τις δυσκολίες στον γάμο της; «Υπήρξαν δυσκολίες στην σχέση μας, αλλά δεν ήταν τόσο σοβαρές ώστε να χωρίσουμε. Αν έφτανα σε αυτό το σημείο θα χώριζα. Δεν θα κρατούσα έναν γάμο, μόνο και μόνο επειδή μου αρέσει να έχω οικογένεια.» απαντάει με ειλικρίνεια. 

Όντας μία από τις ομορφότερες γυναίκες στην ελληνική σόουμπιζ, απαντάει για τον ρόλο του sex symbol; «Στην ηλικία μου είναι πολύ ωραίο να έχεις τέτοια κομπλιμέντα! Σημασία έχει όμως να μην είσαι μόνο αυτό, να συνδυάζεται μαζί με την προσωπικότητα.» 

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ναταλία Δραγούμη πρωταγωνιστεί και στην παιδική παράσταση «Το όνειρο του σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά στο θέατρο Λαμπέτη. 

Ρεπορτάζ - Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top