Meghan Markle: Στη δημοσιότητα βίντεο από το baby shower!

Ποιο είναι το φύλο του πριγκιπικού μωρού;

Θέμα συζήτησης στα βρετανικά ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα είναι η Meghan Markle και φυσικά το baby shower του πριγκιπικού μωρού που όπως γράφτηκε κόστισε μια μικρή περιουσία.

Meghan Markle: Στη Νέα Υόρκη για το «baby shower» του πριγκιπικού μωρού

Πόσο κόστισε το baby shower της Μeghan- «Κάνει τα ίδια λάθη με την Diana»

Μπορεί το περιβόητο πάρτι να έγινε την περασμένη εβδομάδα, αλλά τώρα άρχισαν να γίνονται γνωστές κάποιες λεπτομέρειες στα social media.

Συγκεκριμένα, ο σεφ που ετοίμασε το μενού για το baby shower, Ζαν Ζορζ Βονγκερίχτεν έκανε ένα instastory και αυτό στη συνέχεια ανέβηκε στο Instagram και ειδικότερα στον λογαριασμό @when_harry_met_meghan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A sneak peek at the babyshower of Meghan. We got it from the Chef at the Markhotel. Enjoy!!!!! #babyshower #meghanmarkle #duchessmeghan #duchessofsussex #royalbaby #babysussex

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke & Duchess of Sussex (@when_harry_met_meghan) στις


Όπως θα διαπιστώσετε υπήρχαν  cake pops στο σχήμα ενός πελαργού τυλιγμένο σε μια πράσινη κουβέρτα, μπισκότα σε σχήμα λαγού και άλλα πολλά.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η τούρτα η οποία αποτελούνταν από μαργαριτάρια που… τρώγονταν και φυσικά δεν έλειπαν οι χρυσές λεπτομέρειες.
Τα χρώματα που επικρατούσαν στο πάρτι έκαναν πολλούς να πιστεύουν ότι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry περιμένουν κοριτσάκι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More cute details of Meghan's babyshower revealed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke & Duchess of Sussex (@when_harry_met_meghan) στις

Σε αυτό το σημείο υπάρχει μία σύγχυση, αφού πηγή που έδωσε το «παρών» στο πάρτι είπε  στο US Weekly, ότι η δούκισσα του Σάσεξ ήθελε να μοιραστεί τη χαρά της με τις φίλες της και τους είπε ότι θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top