Πόσο κόστισε το baby shower της Μeghan- «Κάνει τα ίδια λάθη με την Diana»

Τι γράφει σε άρθρό του ο επί χρόνια γραμματέας της μητέρας του Harry

Στιγμιότυπα από το πολυσυζητημένο babyshower έξω από το ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης

Με αφορμή το baby shower της Μeghan Markle στη Νέα Υόρκη, που κόστισε περίπου 380.000 ευρώ, o προσωπικός γραμματέας της πριγκίπισσας Diana, Patrick Jephson, εκφράζει τους φόβους του ότι η νέα πριγκίπισσα κάνει τα ίδια λάθη με τη μητέρα του Harry, γράφοντας άρθρο στη Daily Mail.

Meghan Markle: Στη Νέα Υόρκη για το «baby shower» του πριγκιπικού μωρού

Meghan Markle: Η στιλάτη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

Ο άνδρας που υπήρξε στο πλευρό της Diana, από το 1988 έως το 1996, επισημαίνει πως το ταξίδι της εγκυμονούσας πριγκίπισσας του Σάσεξ, μπορεί να μην το φορολογήθηκε ο Βρετανός πολίτης, όμως τονίζει ότι η γραμμή μεταξύ επίσημου και ιδιωτικού ταξιδιού είναι πολύ λεπτή, όσον αφορά στα χρήματα.

«Είναι ο κωδικός που ανοίγει το κουτί της Πανδώρας με απρόβλεπτες συνέπειες» λέει ο Patrick Jephson

Ο επί χρόνια  στενός συνεργάτης της Diana εξηγεί ότι ακόμη και τα prive ταξίδια με τα ιδιωτικά τζετ του ζεύγους Clooney ή τα πάρτι που διοργανώνουν οι πλούσιοι φίλοι της πρώην ηθοποιού… δεν ξεπληρώνονται σε χρήμα.

O πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan

O πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan

«Οι χάρες πρέπει να επιστραφούν, οι υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται γρήγορα και πολύ σύντομα τα βασιλικά μέλη αναγκάζονται να παραδώσουν τα πιο πολύτιμα περιουσιακά του στοιχεία: την αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια, αν όχι… τη ζωή τους» λέει ο Jephson.

Ο ίδιος αναφέρει πως παρόλο που το baby shower ήταν δώρο της Serena Williams, όπως ακούστηκε, και πως παρόλο που η Δούκισσα του Σάσεξ επιστρέφει στα καθήκοντά της με επίσκεψη στο Μαρόκο για τις διπλωματικές σχέσεις των δύο χωρών , η Meghan «θα πρέπει να επιλέξει την πορεία της που δε θα καθορίσει μόνο το δικό της μέλλον, αλλά και αυτό της ίδιας της Μοναρχίας. Η τύχη της οποίας συνδέεται τώρα με τον γάμο και τον απόγονο που περιμένει».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top