Alma: Η ταλαντούχα 15χρονη που «μαγεύει» με τη φωνή της

Την ανακάλυψαν στο Instagram και μόλις έβγαλε το πρώτο της τραγούδι!

Η Alma είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα που ανακαλύφθηκαν χάρη στα… social media! Αν και μόλις 15 ετών, παίζει πιάνο και κιθάρα, ενώ γράφει μουσική και στίχους.

Με καταγωγή από τη Βουλγαρία και το Ηνωμένο Βασίλειο και το όνομά της να σημαίνει «ψυχή» στα ισπανικά, η Alma ασχολείται με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία παίζοντας διάφορα μουσικά όργανα. Άρχισε να τραγουδά για πλάκα και «ανέβαζε» στο Instagram τα covers που έκανε, τα οποία ηχογραφούσε με το κινητό της τηλέφωνο. Από εκεί την ανακάλυψε ένας από τους πιο γνωστούς συνθέτες και παραγωγούς της Ρουμανίας, ο Christian Tarcea, που ερωτεύτηκε αμέσως τη μουσική της και την κάλεσε να επισκεφθεί το studio του.

Κάπως έτσι γεννήθηκε το “Perfect”, ένα τραγούδι που έγραψαν μαζί και, περίπου ένα μήνα αργότερα, απέκτησε music video που σκηνοθέτησε ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους Βούλγαρους σκηνοθέτες, ο Dimitris Georgiev.

Την Alma μπορείς να την αναγνωρίσεις από τα σγουρά μαλλιά της, τα μεγάλα μπλε μάτια της και, πρώτα απ’ όλα, από τη χαρακτηριστική τρυφερή φωνή της! Το πρώτο της τραγούδι έχει τίτλο “Perfect” και κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Records.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top