Ιωάννα Λίλη: Το bullying που δέχτηκε στο σχολείο

Πώς την αποκαλούσαν οι συμμαθητές της;

«Κολόνα της ΔΕΗ». Έτσι φώναζαν την Ιωάννα Λίλη οι συμμαθητές της στο σχολείο, εξαιτίας του ύψους της!

«Εξαιτίας του ύψους μου, ξεχώριζα όχι μόνο από τις συμμαθήτριές μου αλλά και από πολλούς συμμαθητές, με αποτέλεσμα στο σχολείο να με φωνάζουν “κολόνα της ΔΕΗ”. Ήμουν πάντα η ψηλή της τάξης, κάτι που αυτομάτως μου δημιουργούσε μια ανασφάλεια και με επηρέαζε. Μάλιστα, πολλές φορές έσκυβα ώστε να είμαι κοντά στο ύψος των υπόλοιπων συμμαθητών, με αποτέλεσμα να έχω μια κύρτωση στους ώμους», εξομολογήθηκε η ίδια μιλώντας για το bullying που υπέστη στα παιδικά της χρόνια.

Το γεγονός ότι οι γονείς της ήταν συνεχώς στο πλευρό της έπαιξε σημαντικό ρόλο  για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα της: «Ευτυχώς, όμως, είχα δίπλα τη μητέρα μου που διόρθωνε τη στάση του σώματός μου. Οι γονείς μου έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο μεγάλωμά μου αλλά και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μου».

Η Ιωάννα Λίλη δεν έκρυψε ότι υπήρχαν και σκαμπανεβάσματα κατά την περίοδο της εφηβείας της, αλλά σε γενικές γραμμές όλα κύλησαν ομαλά.
 «Όπως όλα τα παιδιά, έτσι και εγώ έζησα καλές αλλά και κακές στιγμές στην εφηβεία μου. Αυτό που θυμάμαι είναι πως ποτέ δεν είχα κολλητές φίλες από το σχολείο. Ωστόσο, διατηρώ επαφές με ορισμένους παλιούς συμμαθητές και πριν από λίγο καιρό κάναμε και reunion. Είναι όμορφο να συναντιέσαι ύστερα από χρόνια με ανθρώπους που μοιραζόσουν ένα μεγάλο κομμάτι της παιδικής σου καθημερινότητας», δήλωσε στο περιοδικό People.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top