Παναγιώτα Βλαντή: «Έχω σκεφτεί να υιοθετήσω ένα παιδί»

Η επιθυμία της ηθοποιού να δημιουργήσει οικογένεια

Για την προσωπική της ζωή μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή σε πρόσφατη συνέντευξή της, λέγοντας ότι θα ήθελε πάρα πολύ να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

«Είμαι παιδί της οικογένειας, οπότε θέλω να κάνω οικογένεια. Οικογένεια κάποια στιγμή είναι κι οι φίλοι σου, ο σύντροφός σου και ένα παιδί. Οικογένεια μπορεί να είναι και ο σύντροφος μόνο, να περνάς ωραία μ' έναν άνθρωπο είναι δύσκολο, δεν είναι εύκολο».

Μιλώντας για το πόσο δύσκολο είναι να μπορεί να περνά όμορφα με έναν άνθρωπο, η γοητευτική ηθοποιός δηλώνει υπέρ της μονογονεϊκής οικογένειας. «Φυσικά και είμαι υπέρ της μονογονεϊκής οικογένειας και του να κάνω ένα παιδί εκτός γάμου. Βέβαια θα μπορούσα και να υιοθετήσω ένα παιδί κάποια στιγμή».

Η Παναγιώτα Βλαντή αναφέρθηκε στην επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί, καθώς θεωρεί σπουδαίο το γεγονός να μπορεί να καλλιεργεί και να μεγαλώνει έναν άνθρωπο.

«Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί, το έχω σκεφτεί, έχει περάσει από το μυαλό μου. Είναι σπουδαίο να καλλιεργείς και να μεγαλώνει έναν άνθρωπο, είτε είναι υιοθετημένο, είτε είναι δικό σου. Είναι μια επιλογή που έχει πολύ κόπο και πόνο για να υλοποιηθεί. Στην οικογένεια μου έχουν υιοθετήσει παιδί, συγγενείς μου, ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολύ. Είναι κάτι που θέλει πολύ αγάπη», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό «Λοιπόν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top