Παπαρίζου: «Δεν τελείωσα το σχολείο. Έχασα κομμάτι από την παιδικότητά μου»

«Ενηλικιώθηκα νωρίς»

Μπορεί να είναι μια σταρ πρώτης γραμμής, αλλά παραμένει ναι απλή γυναίκα αν και μετράει ήδη 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Η αγαπημένη Ελληνίδα pop star σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για όλα εκείνα που θα θέλαμε να μάθουμε σήμερα για εκείνη.

Και βέβαια η Έλενα Παπαρίζου ξεκίνησε από τα παιδικά της χρόνια και πώς ήρθε στη ζωή της το τραγούδι, αλλά και για το να σκέφτηκε κάποια στιγμή να ασχοληθεί με το θέατρο ή τον κινηματογράφο.

«Ανέκαθεν μου άρεσαν τα θεάματα και ήμουν θεατρόφιλη. Μάλιστα, για ένα διάστημα είχα παρατήσει τη μουσική λέγοντας πως θα γίνω ηθοποιός. Όταν όμως κατάλαβα ότι την τελευταία κουβέντα την έχει ο σκηνοθέτης, είπα ότι θα πάω στο Λονδίνο για να σπουδάσω σκηνοθεσία. Τελικά με ξανακέρδισε το τραγούδι. Θυμάμαι ότι στο λύκειο είχαμε φτιάξει το theater & team production. Είχα φτιάξει έναν ωραίο μονόλογο, είχαμε γράψει έργο ως τάξη  μοιράζοντας ρόλους. Ήταν σαν workshop».

Βέβαια, όλο αυτό είχε το τίμημά του μιας και άρχισε να εργάζεται από την ηλικία των 17 ετών και έτσι δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο. «Δούλευα από τα 17 μου – στην Α’ Λυκείου ξεκίνησε η καριέρα μου- μετά το τέλος και της Β’ Λυκείου, άρχισα να ταξιδεύω κι αυτός ήταν ο λόγος που δεν φοίτησα ποτέ στην Τρίτη τάξη του λυκείου».

Άραγε η Έλενα Παπαρίζου κοιτάζοντας πίσω μετανιώνει γι’ αυτήν της την επιλογή; «Δεν μπορώ να πω ότι μετάνιωσα, καθώς φέτος κλείνω 20 χρόνια στο επάγγελμα που αγαπάω. Βρέθηκα με τους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή. Το έλεγα συχνά στο «The Voice»: μπορείς να είσαι πρώτος και στο τραγούδι, αλλά να ζήσεις και τα φοιτητικά σου χρόνια, γιατί αυτά δεν ξανάρχονται. Είναι μοναδικά. Εγώ ενηλικιώθηκα νωρίς. Έχασα ένα κομμάτι από την παιδικότητά μου. Εργάστηκα σκληρά. Είχα μάθει να δουλεύω από τα εστιατόρια του πατέρα μου, αλλά στα 17 μου μετακόμισα και από το πατρικό μου», εξήγησε στο περιοδικό «Hello»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top