Karl Lagerfeld: Αφήνει την περιουσία του στην αγαπημένη του γάτα;

Τι υποστηρίζουν τα σενάρια του γαλλικού Τύπου

O Karl Lagerfeld άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών «βυθίζοντας» στο πένθος τον χώρο της μόδας και όχι μόνο. Ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους αλλά και παραγωγικούς σχεδιαστές μόδας του 20ου και του 21ου αιώνα.

Δείτε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star

Άφησε πίσω του μια τεράστια περιουσία και στη Γαλλία έχουν ήδη φουντώσει τα δημοσιεύματα για το ποιος τελικά θα κληρονομήσει τα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Karl Lagerfeld: Οι ατάκες του που… έσταζαν δηλητήριο!

Karl Lagerfeld - Ο κόσμος της μόδας αποχαιρετά τον διάσημο σχεδιαστή

Πολλά είναι τα σενάρια που ακούγονται! Ανάμεσα σε αυτά ο πιο στενός φίλος του Sébastien Jondeau και ο βαφτισιμιός του Hudson Kroenig και φυσικά η γάτα του, Choupette.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waiting for @welovecoco to drop at @ultabeauty like... 😺 #welovecoco #ilovecoco

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary) στις

Όχι δεν σας γελούν τα μάτια σας! Καλά διαβάσατε… ναι ναι η γάτα του. Δεν είναι μια οποιαδήποτε γάτα, αφού έχει το δικό της Instagram. O Karl Lagerfeld είχε εμπνευστεί πολλές φορές από εκείνη  και σχεδίασε ολόκληρες σειρές προϊόντων για τον οίκο Chanel. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι  ένα άρωμα που κυκλοφόρησε με την φωτογραφία της γάτας, κόστιζε 250 δολάρια.

Ο Lagerfeld τη λάτρευε και της παρείχε τα πάντα. Χαρακτηριστικά, για τη φροντίδα της Choupette, εργάζονταν δύο βοηθοί του Karl Lagerfeld, που δεν την άφηναν ποτέ μόνη.


Τι υποστηρίζει ο γαλλικός Τύπος


 Όπως υποστηρίζει η Le Figaro, μετά τον θάνατο του σχεδιαστή, η Choupette μπορεί να γίνει ακόμη πιο πλούσια και να γίνει, ίσως, η πιο ευκατάστατη γάτα του πλανήτη.

Σύμφωνα με την Le Parisien, το νομικό σύστημα στη Γαλλία απαγορεύει να ορίζεται ένα ζώο ως κληρονόμος σε διαθήκη, καθώς δεν είναι φυσικό και νομικό πρόσωπο. Ωστόσο, σε περίπτωση εφαρμογής του γερμανικού δικαίου, κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Όπως καταλαβαίνετε όλα αυτά είναι σενάρια και το μόνο που απομένει είναι να περιμένουμε να δούμε τι τελικά από όλα αυτά θα ισχύσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top